Hoofdgerecht

Hoofdgerecht
Salade van andijvie met gerookte forel & linzen - Gezond aan tafel - recept
Salade van andijvie met gerookte forel & linzen

Deze salade van andijvie met gerookte forel & linzen komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en hummusrecepten....

Naar recept
Hoofdgerecht
Spinazie salade met Thaise zoeteaardappelburgertjes - Gezond aan tafel - recept
Spinazie salade met Thaise zoeteaardappelburgertjes

Deze spinazie salade met Thaise zoeteaardappelburgertjes komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en hummusrecepten. Eat, share, live!...

Naar recept
Hoofdgerecht
Caldo verde van aardappels en kool met chorizo - Gezond aan tafel - recept
Caldo verde van aardappels en kool met chorizo

Het recept voor deze caldo verde van aardappels en kool met chorizo komt uit het boek Soep van de culinaire take-a-way soepwinkel Soup en Zo. Over dit recept in het boek: “Caldo verde is een Portugese soep die hoofdzakelijk bestaat uit aardappels en kool. Dat de kool groen moet zijn, staat vast. De meeste recepten schrijven boerenkool voor, maar ook...

Naar recept
Hoofdgerecht
Zeebaars uit de oven met prei, aardappels, raki & dille - Gezond aan tafel - recept
Zeebaars uit de oven met prei, aardappels, raki & dille

Het recept voor deze zeebaars uit de oven met prei, aardappels, raki & dille komt uit het boek Simpel van Diana Henry. In Simpel verandert Diana Henry alledaagse maaltijden in iets bijzonders. Dit kookboek bevat simpele recepten voor simpele gerechten, waarvan de smaak groots is. Met ingrediënten die altijd in je keuken of koelkast staan, of die je nog gauw...

Naar recept
Hoofdgerecht
Lamsvlees met granaatappels en honing - Gezond aan tafel - recept
Lamsvlees met granaatappels & honing

Het recept voor dit langzaam gegaarde lamsvlees met granaatappels & honing komt uit het boek Simpel van Diana Henry. In Simpel verandert Diana Henry alledaagse maaltijden in iets bijzonders. Dit kookboek bevat simpele recepten voor simpele gerechten, waarvan de smaak groots is. Met ingrediënten die altijd in je keuken of koelkast staan, of die je nog gauw even in huis...

Naar recept
Hoofdgerecht
Salade 'vegan greens' - Gezond aan tafel - recept
Salade ‘vegan greens’

Deze salade ‘vegan greens’ komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en hummusrecepten. Eat, share, live! Over het...

Naar recept
Hoofdgerecht
Salade van bladspinazie met gegrilde citroenkip & courgettespaghetti - Gezond aan tafel - recept
Salade van bladspinazie met gegrilde citroenkip & courgettini

Deze salade van bladspinazie met gegrilde citroenkip & courgettespaghetti komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en hummusrecepten....

Naar recept
Bijgerecht
Aubergines uit de oven met tomaten & saffraanroom - Gezond aan tafel - recept
Aubergines uit de oven met tomaten & saffraanroom

Het recept voor deze aubergines uit de oven met tomaten & saffraanroom komt uit het boek Simpel van Diana Henry. Over dit recept schrijft ze: “De combinatie van aubergines – een heel mediterrane groente – met room lijkt misschien vreemd maar levert een zacht en sensueel gerecht met een volle smaak op. Geef het als zodanig of bestrooi het met...

Naar recept
Hoofdgerecht
Tomatentaart met ui en ricotta - Gezond aan tafel - recept
Tomatentaart met ui en ricotta

Het recept voor deze tomatentaart met ui en ricotta komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. Over dit recept, uit het hoofdstuk Zomer, schrijft Manja: “Voor deze taart gebruik ik vleestomaten, omdat die stevig zijn en minder vocht verliezen.”

Naar recept
Hoofdgerecht
Spinazie taartjes met geitenkaas en ansjovis - Gezond aan tafel - recept
Spinazie taartjes met geitenkaas en ansjovis

Het recept voor deze spinazie taartjes met geitenkaas en ansjovis komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. In Het groentenparadijs vind je recepten van drie generaties uit een Amsterdamse moestuin. Frisse voorjaarsgroenten, zwoel zomerfruit, rijke herfstgerechten en stevige winterkost: Manja, haar moeder en oma weten de lekkerste gerechten uit eigen tuin te maken. Voor...

Naar recept
Hoofdgerecht
Roerbak spinazie met gorgonzola - Gezond aan tafel - recept
Roerbak spinazie met gorgonzola

Het recept voor deze roerbak spinazie met gorgonzola komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. Het recept, met jonge spinazie, komt uit het hoofdstuk Lente.   Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept