Hoofdgerecht
Salade van andijvie met gerookte forel & linzen
Deze salade van andijvie met gerookte forel & linzen komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en hummusrecepten....
Naar receptSpinazie salade met Thaise zoeteaardappelburgertjes
Deze spinazie salade met Thaise zoeteaardappelburgertjes komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en hummusrecepten. Eat, share, live!...
Naar receptCaldo verde van aardappels en kool met chorizo
Het recept voor deze caldo verde van aardappels en kool met chorizo komt uit het boek Soep van de culinaire take-a-way soepwinkel Soup en Zo. Over dit recept in het boek: “Caldo verde is een Portugese soep die hoofdzakelijk bestaat uit aardappels en kool. Dat de kool groen moet zijn, staat vast. De meeste recepten schrijven boerenkool voor, maar ook...
Naar receptZeebaars uit de oven met prei, aardappels, raki & dille
Het recept voor deze zeebaars uit de oven met prei, aardappels, raki & dille komt uit het boek Simpel van Diana Henry. In Simpel verandert Diana Henry alledaagse maaltijden in iets bijzonders. Dit kookboek bevat simpele recepten voor simpele gerechten, waarvan de smaak groots is. Met ingrediënten die altijd in je keuken of koelkast staan, of die je nog gauw...
Naar receptLamsvlees met granaatappels & honing
Het recept voor dit langzaam gegaarde lamsvlees met granaatappels & honing komt uit het boek Simpel van Diana Henry. In Simpel verandert Diana Henry alledaagse maaltijden in iets bijzonders. Dit kookboek bevat simpele recepten voor simpele gerechten, waarvan de smaak groots is. Met ingrediënten die altijd in je keuken of koelkast staan, of die je nog gauw even in huis...
Naar receptSalade ‘vegan greens’
Deze salade ‘vegan greens’ komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en hummusrecepten. Eat, share, live! Over het...
Naar receptSalade van bladspinazie met gegrilde citroenkip & courgettini
Deze salade van bladspinazie met gegrilde citroenkip & courgettespaghetti komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en hummusrecepten....
Naar receptAubergines uit de oven met tomaten & saffraanroom
Het recept voor deze aubergines uit de oven met tomaten & saffraanroom komt uit het boek Simpel van Diana Henry. Over dit recept schrijft ze: “De combinatie van aubergines – een heel mediterrane groente – met room lijkt misschien vreemd maar levert een zacht en sensueel gerecht met een volle smaak op. Geef het als zodanig of bestrooi het met...
Naar receptTomatentaart met ui en ricotta
Het recept voor deze tomatentaart met ui en ricotta komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. Over dit recept, uit het hoofdstuk Zomer, schrijft Manja: “Voor deze taart gebruik ik vleestomaten, omdat die stevig zijn en minder vocht verliezen.”
Naar receptSpinazie taartjes met geitenkaas en ansjovis
Het recept voor deze spinazie taartjes met geitenkaas en ansjovis komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. In Het groentenparadijs vind je recepten van drie generaties uit een Amsterdamse moestuin. Frisse voorjaarsgroenten, zwoel zomerfruit, rijke herfstgerechten en stevige winterkost: Manja, haar moeder en oma weten de lekkerste gerechten uit eigen tuin te maken. Voor...
Naar receptRoerbak spinazie met gorgonzola
Het recept voor deze roerbak spinazie met gorgonzola komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. Het recept, met jonge spinazie, komt uit het hoofdstuk Lente. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar recept