Hoofdgerecht

Hoofdgerecht
Salade van snijbiet met gerookte zalm, avocado & kiemen - Gezond aan tafel - recept
Salade van snijbiet met gerookte zalm, avocado & kiemen

Deze salade van snijbiet met gerookte zalm, avocado & kiemen komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en...

Naar recept
Hoofdgerecht
Bloemkoolpizza van Marjolein Dubbers - Gezond aan tafel - recept
Bloemkoolpizza met tomaten en kaas van Marjolein Dubbers

Het recept voor deze bloemkoolpizza met tomaten, ui, artisjokhartjes en kaas van Marjolein Dubbers komt uit het boek Het energieke vrouwen voedingskompas. Over dit recept schrijft Marjolein: “Ik heb al heel wat recepten ‘groenter’ gemaakt door zetmeel te vervangen door groenten. Dit is mijn favoriete pizzarecept met een bodem van bloemkool. Nee, hij smaakt absoluut niet naar bloemkool en ja,...

Naar recept
Hoofdgerecht
Spaghetti met tonijn, kappertjes en olijven - Gezond aan tafel - recept
Spaghetti met tonijn, kappertjes en olijven

Dit recept voor deze spaghetti met tonijn, kappertjes en olijven komt uit het boek Vis uit blik van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen. Over tonijn schrijft Bart van Olphen onder andere het volgende in zijn boek: “Wie zin heeft in tonijn pakt een blikje skipjack, de gestreepte tonijn. Deze tonijn wordt op steeds minder...

Naar recept
Hoofdgerecht
Salade van andijvie met gerookte forel & linzen - Gezond aan tafel - recept
Salade van andijvie met gerookte forel & linzen

Deze salade van andijvie met gerookte forel & linzen komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en hummusrecepten....

Naar recept
Hoofdgerecht
Spinazie salade met Thaise zoeteaardappelburgertjes - Gezond aan tafel - recept
Spinazie salade met Thaise zoeteaardappelburgertjes

Deze spinazie salade met Thaise zoeteaardappelburgertjes komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en hummusrecepten. Eat, share, live!...

Naar recept
Hoofdgerecht
Caldo verde van aardappels en kool met chorizo - Gezond aan tafel - recept
Caldo verde van aardappels en kool met chorizo

Het recept voor deze caldo verde van aardappels en kool met chorizo komt uit het boek Soep van de culinaire take-a-way soepwinkel Soup en Zo. Over dit recept in het boek: “Caldo verde is een Portugese soep die hoofdzakelijk bestaat uit aardappels en kool. Dat de kool groen moet zijn, staat vast. De meeste recepten schrijven boerenkool voor, maar ook...

Naar recept
Hoofdgerecht
Zeebaars uit de oven met prei, aardappels, raki & dille - Gezond aan tafel - recept
Zeebaars uit de oven met prei, aardappels, raki & dille

Het recept voor deze zeebaars uit de oven met prei, aardappels, raki & dille komt uit het boek Simpel van Diana Henry. In Simpel verandert Diana Henry alledaagse maaltijden in iets bijzonders. Dit kookboek bevat simpele recepten voor simpele gerechten, waarvan de smaak groots is. Met ingrediënten die altijd in je keuken of koelkast staan, of die je nog gauw...

Naar recept
Hoofdgerecht
Lamsvlees met granaatappels en honing - Gezond aan tafel - recept
Lamsvlees met granaatappels & honing

Het recept voor dit langzaam gegaarde lamsvlees met granaatappels & honing komt uit het boek Simpel van Diana Henry. In Simpel verandert Diana Henry alledaagse maaltijden in iets bijzonders. Dit kookboek bevat simpele recepten voor simpele gerechten, waarvan de smaak groots is. Met ingrediënten die altijd in je keuken of koelkast staan, of die je nog gauw even in huis...

Naar recept
Hoofdgerecht
Salade 'vegan greens' - Gezond aan tafel - recept
Salade ‘vegan greens’

Deze salade ‘vegan greens’ komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en hummusrecepten. Eat, share, live! Over het...

Naar recept
Hoofdgerecht
Salade van bladspinazie met gegrilde citroenkip & courgettespaghetti - Gezond aan tafel - recept
Salade van bladspinazie met gegrilde citroenkip & courgettini

Deze salade van bladspinazie met gegrilde citroenkip & courgettespaghetti komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en hummusrecepten....

Naar recept
Bijgerecht
Aubergines uit de oven met tomaten & saffraanroom - Gezond aan tafel - recept
Aubergines uit de oven met tomaten & saffraanroom

Het recept voor deze aubergines uit de oven met tomaten & saffraanroom komt uit het boek Simpel van Diana Henry. Over dit recept schrijft ze: “De combinatie van aubergines – een heel mediterrane groente – met room lijkt misschien vreemd maar levert een zacht en sensueel gerecht met een volle smaak op. Geef het als zodanig of bestrooi het met...

Naar recept