Tarwevrij
Artisjok frittata met waterkerspesto en geroosterde tomaten
Dit recept voor artisjok frittata met waterkerspesto en geroosterde tomaten komt uit het kookboek Het nieuwe Vegalicious van Alice Hart. Over dit recept schrijft ze: “Het langzaam op lage temperatuur bakken van frittata zoals je een quiche zou bakken is een heel goede oplossing als je ooit zoals ik hebt geprobeerd om hem onder de grill te bakken. Je merkt...
Naar receptGeroosterde kip-tikka masala
Het recept voor deze geroosterde kip-tikka masala komt uit het boek (H)eerlijk makkelijk van Gwyneth Paltrow, model, actrice en oprichter van online community GOOP. Over dit recept, te vinden in het hoofdstuk Zomeravonden, schrijft Gwyneth: “Voor deze verrassende variant op een klassiek gerecht hebben we een simpele geroosterde kip gepimpt met de complexe smaken van Indiase kip-tikka masala. Door de...
Naar receptTajine met lamsvlees, pompoen en kikkererwten
Het recept voor deze tajine met lamsvlees, pompoen en kikkererwten komt uit het boek (H)eerlijk van actrice en Oscar-winnares Gwyneth Paltrow, model, actrice en oprichter van online community GOOP. Over dit recept schrijft Gwyneth Paltrow: “Deze smakelijke en verwarmende schotel maakt van mager lamsvlees het comfort food bij uitstek. Serveer het gerecht met gekookte gierst, dat het aanzien en de...
Naar receptPolenta met geroosterde kerstomaatjes
Het recept voor deze polenta met geroosterde kerstomaatjes komt uit het boek (H)eerlijk makkelijk van Gwyneth Paltrow, model, actrice en oprichter van online community GOOP. Over dit recept, te vinden in het hoofdstuk Zomeravonden, schrijft Gwyneth: “Een romige polenta met zoete, geschroeide kerstomaatjes is al onweerstaanbaar, maar helemaal als je er burrata (met room gevulde mozzarella) aan toevoegt. Lekker met...
Naar receptWortel gember soep
Het recept voor deze wortel gember soep komt uit het boek (H)eerlijk makkelijk van Gwyneth Paltrow, model, actrice en oprichter van online community GOOP. Over dit recept schrijft Gwyneth: “Deze universele combinatie kun je al jaren op de gekste plaatsen tegenkomen, van spa’s en restaurants tot kant-en-klaar in de supermarkt. Ik heb ontelbare varianten van deze soep geproefd, maar ik...
Naar receptSalade van veldsla met gerookt buikspek, ei & pecorino
Deze salade van veldsla met gerookt buikspek, ei & pecorino komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en...
Naar receptSalade van snijbiet met gerookte zalm, avocado & kiemen
Deze salade van snijbiet met gerookte zalm, avocado & kiemen komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en...
Naar receptSalade van andijvie met gerookte forel & linzen
Deze salade van andijvie met gerookte forel & linzen komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en hummusrecepten....
Naar receptSpinazie salade met Thaise zoeteaardappelburgertjes
Deze spinazie salade met Thaise zoeteaardappelburgertjes komt uit het boek SLA van Ida de Haart. Dit kookboek van saladbar SLA staat vol gezonde, groene en verantwoorde recepten. SLA laat zien dat gezond en verantwoord vooral ook geweldig lekker is. Suikervrij, tarwevrij en koemelkvrij, voor elke dag. Het bevat salades en dressings, goed zoet, soep, juices en hummusrecepten. Eat, share, live!...
Naar receptCourgette venkel soep met kokkels
Het recept voor deze courgette venkel soep met kokkels komt uit het boek Vis uit blik van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen. Over tonijn schrijft Bart van Olphen onder andere het volgende in zijn boek: “Spanjaarden houden van een maaltje schelpdieren. Sterker, ze kunnen zich geen tapasuurtje voorstellen zonder mosselen, venusschelpen en kokkels. Deze...
Naar receptTartaar van sardine met tomatencarpaccio
Het recept voor deze tartaar van sardine met tomatencarpaccio komt uit het boek Vis uit blik van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen. Over sardines schrijft Bart van Olphen onder andere het volgende in zijn boek: “Sardines komen in vele soorten en maten aan land. De visjes worden in koude loodsen en fabrieken door vaardige...
Naar recept