Suikervrij
Penne met lentegroente ragu
Het recept voor deze penne met lentegroente ragu komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor.
Naar receptOrecchiette met rucola & pecorino
Het recept voor deze orecchiette met rucola & pecorino komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor. Gennaro schrijft erover: “Dit gerecht met citroen, verse tomaat, wilde rucola, en de ansjovisjes die naar de zee ruiken, is een klassieker uit mijn geboortestad, Minori. Als je wilt kun je de orecchiette ook door een ander soort korte pasta...
Naar receptGigli met parmaham & asperges
Het recept voor deze gigli met parmaham & asperges komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor. Gigli betekent ‘lelie’ in het Italiaans. Als je geen gigli kunt krijgen, hoeft dat geen probleem te zijn. Met castellane of farfalle wordt het net zo lekker.
Naar receptInvoltini van rundvlees in tomatenragu met fusilli
Het recept voor deze involtini van rundvlees in tomatenragu met fusilli komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor. Involtini is ook lekker met een minder chic stuk vlees, zoals borststuk of schenkel, maar die moet je wel wat langer stoven.
Naar receptBucatini met tonijn
Het recept voor deze eenvoudige bucatini met tonijn komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor.
Naar receptPenne met flespompoen & pancetta
Het recept voor deze penne met flespompoen & pancetta komt uit Het pastaboek van Gennaro Contaldo, Jamie Olivers Italiaanse mentor.
Naar receptIn bier gekookte mosselen
Het recept voor deze in bier gekookte mosselen komt uit Het Zeeuwse mossel kookboek van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen.
Naar receptQuesadilla met mosselen
Het recept voor deze quesadilla met mosselen komt uit Het Zeeuwse mossel kookboek van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptMosselsoep met saffraan en witte wijn
Het recept voor deze mosselsoep met saffraan en witte wijn komt uit Het Zeeuwse mossel kookboek van viskenner en oprichter en eigenaar van Fish Tales Bart van Olphen.
Naar receptAppel met citroen en cacaonibs
Het is belangrijk dat je niet naar zoetigheid grijpt om jezelf te ‘verwennen’, zodra je hongerig wordt. Wees voorbereid op de trek en neem wat gemakkelijke, verzadigende en lekkere hapjes mee voor onderweg. Zoals deze appel met citroen en cacaonibs uit Het beste dieet ter wereld kookboek.
Naar receptGerookte makreel met avocado en citroen
Het recept voor deze gerookte makreel met avocado en citroen komt uit het boek Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk van professor Tim Noakes, voedingsdeskundige Sally-Ann Creed en chef-kok Jonno Proudfoot. Over ontbijten in het boek: “Zorg dat je elke ochtend goed ontbijt, met genoeg vet en eiwit. Twee eieren met een paar plakken goede bacon of ontbijtspek zijn zo gebakken. Dat is...
Naar recept