Dieet
Kabeljauw met tomaten, mozzarella en olijven
Het recept voor deze kabeljauw met tomaten, mozzarella en olijven komt uit het boek Fit in 15 van Joe Wicks. In Fit in 15 laat hij je zien hoe je met een kwartiertje koken en een kwartiertje sporten per dag vet verliest en spiermassa kweekt, zonder dat je minder hoeft te gaan eten. Het dieetboek van de succesvolle bodycoach bevat...
Naar receptEnergiebrokken met dadels en havervlokken
Het recept voor deze energiebrokken met dadels en havervlokken komt uit het boek Fit in 15 van Joe Wicks. Over dit recept schrijft hij: “Hier is nog een smakelijke traktatie die je binnen een halfuur op tafel kunt zetten. Maar vergeet niet dat ze niet voor elke dag zijn. Neem ze niet vaker dan eens per week en deel ze...
Naar receptRoerbakschotel met kip en quinoa
Het recept voor deze roerbakschotel met kip en quinoa komt uit het boek Fit in 15 van Joe Wicks. Bekijk hier meer recepten met quinoa. Over dit recept schrijft hij: “Quinoa was ooit zo’n obscuur superfood, maar is nu overal te vinden – en gelukkig nu ook voorgekookt in pakjes verkrijgbaar zodat je niet 20 minuten hoeft te wachten tot...
Naar receptBurrito met entrecote en kidneybonen
Het recept voor deze burrito met entrecote en kidneybonen komt uit het boek Fit in 15 van bodycoach Joe Wicks. Over dit recept schrijft hij: “Je hebt net een work-out gedaan en je koolhydraten verdiend. Deze enorme burrito moet je met twee handen eten. Het is een ware traktatie die je gegarandeerd vult en maakt dat je je een held...
Naar receptZomerfruit gelei
Het recept voor deze zomerfruit gelei komt uit het Kookboek bij dementie van dr. Margaret Rayman, Vanessa Ridland, Katie Sharpe & Patsy Westcott. Een mooi dessert dat goed bij een ontspannen zomerlunch past, maar ook bij een meer formeel diner. Een bron van vitamine C en polyfenolen! Kookboek bij dementie geeft praktische tips over hoe je door middel van gezonde...
Naar receptChocolade sinaasappel mousse
Het recept voor deze chocolade sinaasappel mousse komt uit het Kookboek bij dementie van dr. Margaret Rayman, Vanessa Ridland, Katie Sharpe & Patsy Westcott. Dit recept is rijk van smaak en pure verwennerij. Met dank aan Gino D’Acampo. Een bron van vitamine B12, C, folaat, polyfenolen!
Naar receptKnapperige drie kleuren salade
Het recept voor deze knapperige drie kleuren salade komt uit het Kookboek bij dementie van dr. Margaret Rayman, Vanessa Ridland, Katie Sharpe & Patsy Westcott. Dit alternatief voor de traditionele sla met mayonaise zit vol met knapperige, in reepjes gescheurde groenten. De salade kan een dag van tevoren worden gemaakt en in de koelkast worden bewaard. Een bron van vitamine...
Naar receptThaise roerbakschotel met groene thee noedels
Het recept voor deze Thaise roerbakschotel met groene thee noedels komt uit het Kookboek bij dementie van dr. Margaret Rayman, Vanessa Ridland, Katie Sharpe & Patsy Westcott. Een veelzijdig recept met aromatische, pittige smaken. Een bron van vitamine B6, C, E, folaat, polyfenolen! Kookboek bij dementie geeft praktische tips over hoe je door middel van gezonde voeding het risico op...
Naar receptLibanese salade
Het recept voor deze Libanese salade komt uit het Kookboek bij dementie van dr. Margaret Rayman, Vanessa Ridland, Katie Sharpe & Patsy Westcott. Het is een levendige, kleurrijke en aromatische salade die uitstekend als bijgerecht bij barbecuegerechten past. Een bron van vitamine C, folaat, peulvruchten en polyfenolen!
Lees meerTortilla met koriander en salade van kiemen (anti-diabetes)
Het recept voor deze tortilla met koriander en een salade van kiemen komt uit het boek Het anti-diabetes programma van Réginald Allouche. Dit hoofdgerecht is heerlijk met een grote gemengde rauwkostsalade (of groentesoep zonder aardappel of gazpacho), naturel schapenyoghurt en naar keuze 1 glas rode wijn of champagne millésimé (recepten in het boek). Het anti-diabetesprogramma is een op wetenschappelijk onderzoek...
Naar receptProvençaalse groenteschotel (Het anti-diabetes programma)
Het recept voor deze Provençaalse groenteschotel komt uit het boek Het anti-diabetes programma van Réginald Allouche. Dit lunchgerecht is heerlijk met rauwkost naar keuze (of ’s winters groentesoep zonder aardappel of ’s zomers gazpacho), plakken gebraden rosbief met knoflook en tijm en naturel schapenyoghurt (recepten in het boek). Het anti-diabetesprogramma is een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerd programma van 8 weken...
Naar recept