Boek usp

Boek usp
9789021575988

De lekkerste gemakkelijke recepten met groente, dat is wat de boekenserie De groentekeuken biedt. Altijd vegetarisch, vaak ook vegan en veelal glutenvrij. Met als nieuwste thema Proteïne power: de lekkerste groentegerechten vol stevige eiwitten. Ideaal voor sporters of iedereen die een beetje meer energie nodig heeft. Nooit eerder waren 250 gram per dag zo’n makkie om te halen. 100% vegetarisch,...

Lees meer
Boek usp
9789045040127

In hun nieuwe boek ‘Tien jaar cadeau’ delen verouderingsartsen David van Bodegom en Rudi Westendorp hun belangrijkste inzichten over ouder worden, gezondheid en vitaliteit. Is het écht mogelijk om jezelf – of een ander – tien gezonde levensjaren cadeau te doen, zoals de titel van dit boek belooft? Ja, zeggen Van Bodegom en Westendorp, en de sleutel daartoe ligt in...

Lees meer
Boek usp
9789021557090

Hét officiële Broodbuik kookboek van William Davis! Dit 30-minuten (of minder) broodbuik kookboek is een echte aanvulling op de bestseller Broodbuik met meer dan 200 glutenvrije recepten, die snel en gemakkelijk te bereiden zijn. Met onder meer kool-uien-geitenkaaspizza en donkere chocolade-notenbrokken. En allemaal: zonder gluten en tarwe! In broodbuik lazen we al hoe ongezond tarwe en gluten voor je zijn....

Lees meer
Boek usp
9789021574370

Complete maaltijd binnen 30 minuten Tortilla’s met groenten Bloemkoolpizza Polentarisotto met paddenstoelen Carbonara van zoete aardappel Pad thai   DE GROENTEKEUKEN In De groentekeuken-serie vind je de lekkerste en makkelijkste groenterecepten voor elke maaltijd. Nooit eerder waren die 250 gram groente per dag zo eenvoudig te halen.

Lees meer
Boek usp
9789021571539

Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I’m a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema’s. I’m a foodie maakt wetenschap lekker! I’m...

Lees meer
Boek usp
9789021572765

Met Happy lifehacks 365, vervolg op Happy life 365 van Kelly Weekers ga je concreet aan de slag met de tips uit de bestseller Happy Life 365. Nuchter, praktisch en met een knipoog: met de oefeningen uit dit boek komt een leuker leven nóg meer binnen handbereik! Aan de hand van 100 oefeningen ga je aan de slag met thema’s...

Lees meer
Boek usp
9789021574479

Heel Holland Bakt mee – Seizoen 2019-2020 is het bakboek bij de gezelligste bakwedstrijd van Nederland! Bak ook dit jaar weer mee met de technische opdrachten van tv. Of probeer de nieuwe, echt makkelijke bakrecepten, altijd goed. Van vrolijke jamkoekjes tot echte Strooigoedtaart, met Heel Holland Bakt weet iedereen hoe het moet!

Lees meer
Boek usp
9789021584003

In Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer leer je hoe je door een gezonde leefstijl je buikklachten kunt verminderen. Van een opgeblazen gevoel en buikpijn tot brandend maagzuur: 3,7 miljoen Nederlanders hebben chronische maag- en darmklachten. In dit boek leert huisarts Tamara de Weijer je hoe je door middel van gezonde voeding en haar heldere 10-wekenplan...

Lees meer
Boek usp
9789021574332

In Kleine hartige taartjes van Meike Schaling vind je culinaire hoogtepunten op een feestje, borrel of partij. Want de tartelettes van Petit gâteau zijn niet alleen heerlijk als ze zoet zijn. Dit bakboek bevat maar liefst zes basisrecepten – van quiche en madeleine tot soes – elk met verschillende vullingen en toppings. De taartjes passen ook nog eens perfect in je...

Lees meer
Boek usp
9789021574516

TV-koks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub toveren in Kook mee met MAX elke werkdag in no time iets lekkers op tafel. In dit boek bundelen zij de 40 favoriete recepten. Elke dag is een verrassing, maar altijd met deze zekerheden: de recepten zijn makkelijk (maximaal 10 ingrediënten), snel (binnen 15-30 minuten klaar), gezond (altijd 250 gram groente per persoon) en gevarieerd (van...

Lees meer
Boek usp
9789024586202

Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een...

Lees meer