Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl

9789021566863

Reserveer nu ‘Eet meer energie’ en ontvang de gratis masterclass Energieboost t.w.v. € 57,-.

Vrijwel iedereen wil meer energie, maar bijna niemand weet hoe ons lichaam energie aanmaakt. Marjolein Dubbers heeft een passie voor levensenergie, dook diep in deze materie en ontdekte een goed verborgen geheim. Energie wordt aangemaakt in de mitochondriën, die zich bevinden in al je cellen. Je hebt zelf grote invloed op de hoeveelheid én de kracht van je mitochondriën. Vooral voeding speelt hierbij een belangrijke rol: je kunt letterlijk meer energie eten! Met 30 heerlijke recepten uit de energieke keuken. Opnieuw is bestsellerauteur Marjolein Dubbers erin geslaagd een complex onderwerp eenvoudig uit te leggen.

Gratis masterclass Energieboost t.w.v. € 57,- exclusief bij de 1e druk. Wees snel, want op=op.

Reserveer nu alvast je exemplaar van dit boek. Bij de 1e druk ontvang je de nieuwe masterclass Energieboost van Marjolein Dubbers ter waarde van € 57,- helemaal gratis! De masterclass Energieboost is een prachtige aanvulling op het boek ‘Eet meer energie’. De masterclass bevat onder andere video’s met hoe je je energie snel een boost kunt geven, handige dagmenu’s en de tien dingen die niet mogen ontbreken in je keuken als het gaat om het dagelijks hoog houden van je energie. Zodra je het boek ontvangt (alleen 1e druk) krijg je een unieke code plus instructies. Wees snel, want op = op!

Jaarlijks vinden meer dan 2 miljoen vrouwen de weg naar de Energieke Vrouwen Academie

Wil jij iedere ochtend opstaan met veel zin om er een vitale en vrolijke dag van te maken? Door heel goed voor je energiefabriekjes, je mitochondriën, te zorgen, kun je dit stap voor stap bereiken. Als je gedurende de hele dag een hoog niveau van energie wilt, zowel fysiek als mentaal, is het essentieel om een vetverbrander te worden. Pas op: een hoog niveau van energie is verslavend; je wilt er steeds meer van!

De website van Marjolein Dubbers, energiekevrouwenacademie.nl, wordt jaarlijks door meer dan 2 miljoen bezoekers bezocht. Marjolein is food- en lifestylecoach en heeft een passie voor de gezondheid van vrouwen.

Klik hier voor meer tips.