Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk

Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk - cover
Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk - achterkant
In 'Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk’ leggen een professor -Noakes-, een chef-kok en een voedingsdeskundige uit hoe we weer kunnen gaan eten wat goed voor ons is: vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij. Geen voorverpakte troep maar veel groenten, vlees, vis, kaas, noten en vet. Want vet is lekker en geeft langdurig energie. Koolhydraten verzadigen je hongergevoel niet - ze stimuleren het juist. Bovendien, zo laat professor Noakes zien, leiden ze tot de aanmaak van insuline. Dat is dé veroorzaker van o.a. obesitas en diabetes, en bijzonder schadelijk voor mensen met insulineresistentie. Met de praktische tips en smaakvolle, robuuste recepten in ‘Koolhydraatarm, suikervrij, vetarm” kom je van je suiker- en koolhydraatverslaving af. Zo helpt dit boek je een revolutie tot stand te brengen: een gezonder, energieker leven door gewoon weer écht te eten.
Lees meer >
Over de auteur

Jonno Proudfoot

Jonno Proudfoot

Jonno Proudfoot is een van de bekendste chef-koks van Zuid-Afrika. Hij is expert en pionier op het gebied van de koolhydraatarme en suikerarme kookstijl. Proudfoot is medeoprichter van The Real Meal Revolution, een online platform waar jaarlijks meer dan een half miljoen mensen leren om gezond en koolhydraatarm te koken. Samen met Tim Noakes schreef hij 'Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk' (2015) en 'Supereten voor superkinderen' (2017), waarvan wereldwijd meer dan 400 000 exemplaren werden verkocht. In 2019 verscheen een nieuw kookboek van Proudfoot: 'De complete koolhydraatarme keuken'. 

Meer boeken van deze auteur

Sally-Ann Creed

Sally-Ann Creed

Sally-Ann Creed is diëtiste. Ze volgde een post-graduate opleiding tot voedingsdeskundige in Australië. Gedurende haar jeugd had ze veel gezondheidsproblemen, maar door een aanpassing in haar voedingspatroon herwon ze haar gezondheid.  Haar levensdoel is om anderen te helpen om dezelfde resultaten te behalen. Creed schreef eerder Let Food Be Your Medicine, een gids voor een gezond leven.

Meer boeken van deze auteur

Tim Noakes

Tim Noakes

Tim Noakes is emeritus professor in sport- en bewegingswetenschappen aan de universiteit van Kaapstad en ontving een eredoctoraat aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij rende meer dan 70 marathons en ultramarathons en schreef de wereldwijde bestsellers The Lore of Running en Waterlogged. Nadat hij gediagnosticeerd werd met diabetes type II, ging hij zich richten op voeding. Noakes gaat de strijd aan tegen obesitas en hart- en vaatziekten, en weigert zich neer te leggen bij de wetenschappelijke status quo. In De Real Meal Revolutie opent hij ons de ogen: hij prikt voor eens en altijd de mythe door dat vetarm eten gezond is, en schetst onze voedingsgeschiedenis die leidde tot de huidige gezondheidscrisis.

 (Foto: Nick van der Leek)

Meer boeken van deze auteur
14,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Ebook
Paperback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789045031125
  • Vertaler: Henny Corver, Pon Ruiter

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔
In 'Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk’ leggen een professor -Noakes-, een chef-kok en een voedingsdeskundige uit hoe we weer kunnen gaan eten wat goed voor ons is: vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij. Geen voorverpakte troep maar veel groenten, vlees, vis, kaas, noten en vet. Want vet is lekker en geeft langdurig energie. Koolhydraten verzadigen je hongergevoel niet - ze stimuleren het juist. Bovendien, zo laat professor Noakes zien, leiden ze tot de aanmaak van insuline. Dat is dé veroorzaker van o.a. obesitas en diabetes, en bijzonder schadelijk voor mensen met insulineresistentie. Met de praktische tips en smaakvolle, robuuste recepten in ‘Koolhydraatarm, suikervrij, vetarm” kom je van je suiker- en koolhydraatverslaving af. Zo helpt dit boek je een revolutie tot stand te brengen: een gezonder, energieker leven door gewoon weer écht te eten.