Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk
In 'Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk’ leggen een professor -Noakes-, een chef-kok en een voedingsdeskundige uit hoe we weer kunnen gaan eten wat goed voor ons is: vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij. Geen voorverpakte troep maar veel groenten, vlees, vis, kaas, noten en vet. Want vet is lekker en geeft langdurig energie. Koolhydraten verzadigen je hongergevoel niet - ze stimuleren het juist. Bovendien, zo laat professor Noakes zien, leiden ze tot de aanmaak van insuline. Dat is dé veroorzaker van o.a. obesitas en diabetes, en bijzonder schadelijk voor mensen met insulineresistentie. Met de praktische tips en smaakvolle, robuuste recepten in ‘Koolhydraatarm, suikervrij, vetarm” kom je van je suiker- en koolhydraatverslaving af. Zo helpt dit boek je een revolutie tot stand te brengen: een gezonder, energieker leven door gewoon weer écht te eten.
Bekijk de inhoud van dit boek ➔
In 'Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk’ leggen een professor -Noakes-, een chef-kok en een voedingsdeskundige uit hoe we weer kunnen gaan eten wat goed voor ons is: vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij. Geen voorverpakte troep maar veel groenten, vlees, vis, kaas, noten en vet. Want vet is lekker en geeft langdurig energie. Koolhydraten verzadigen je hongergevoel niet - ze stimuleren het juist. Bovendien, zo laat professor Noakes zien, leiden ze tot de aanmaak van insuline. Dat is dé veroorzaker van o.a. obesitas en diabetes, en bijzonder schadelijk voor mensen met insulineresistentie. Met de praktische tips en smaakvolle, robuuste recepten in ‘Koolhydraatarm, suikervrij, vetarm” kom je van je suiker- en koolhydraatverslaving af. Zo helpt dit boek je een revolutie tot stand te brengen: een gezonder, energieker leven door gewoon weer écht te eten.