Gezond aan tafel in top 10 beste lifestyleblogs Happy with Yoga

Gezond aan tafel staat in de top 10 van beste lifestyleblogs voor een betere gezondheid van Happy with Yoga! Happy with Yoga is het grootste Nederlandstalige yogaplatform in Nederland en België.

Over Gezond aan tafel schrijven ze onder andere: ‘Op deze site vind je heel veel tips en inspiratie over een gezonde leefstijl. De blogs lopen uiteen qua informatie en komen allemaal uit boeken over een gezonde leefstijl. Zo vind je bijvoorbeeld blogs over de Wim Hof Methode, tips om langer te leven, wildzwemmen en meditatief hardlopen. Daarnaast vind je er heel veel recepten voor snelle, gezonde, voedzame maaltijden. Alle recepten komen uit kookboeken en zijn van experts op het gebied van voeding.’

Ga naar happywithyoga.com voor de complete top 10 van beste lifestyleblogs.

Yoga voor een gezond, krachtig en gelukkig leven

Yoga is een filosofie en wetenschap die meer dan 5000 jaar oud is. De yogatraditie geeft ons handvatten die kunnen helpen ons mooiste, authentieke en meest krachtige leven te leven. Een blauwdruk, of recept, voor een gezond, krachtig en gelukkig leven! Het is dan ook de missie van Happy with Yoga om deze tijdloze traditie van yoga te vertalen naar praktische en doelgerichte tools voor moderne mensen.

Op de website van Happy with Yoga lees je meer dan 900 blogs over yoga, meditatie, mindfulness en lifestyle. Happy with Yoga geeft verder o.a. (online) cursussen, workshops en retreats. Neem snel een kijkje op de site vol inspirerende artikelen en volg Happy with Yoga op Facebook en Instagram!

Yoga, meditatie en mindfulness op Gezond aan tafel

Op Gezond aan tafel verder lezen over yoga, meditatie en mindfulness? Lees onder andere deze blogs:

P.S. Onlangs ons artikel in Vrouw van De Telegraaf gelezen? Klik hier: Alcohol en de overgang zijn een ongelukkige combinatie

Klik hier voor meer tips.