Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl

Yvonne Lemmers

Yvonne Lemmers Yvonne Lemmers is diëtiste. Ze ontwikkelde Grip op koolhydraten (GOK): een bewezen, succesvolle methode die helpt om van klachten als overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen af te komen. Yvonne begeleidt mensen die willen afvallen en verkocht al meer dan 250.000 boeken over haar beproefde methode. Ze schreef onder andere de boeken 'Grip op Koolhydraten Dagmenu's, recepten en richtlijnen', 'Grip op koolhydraten Snelle en makkelijke weekmenu's' en 'Grip op koolhydraten - snel & simpel, in 30 minuten op tafel'.

Afvallen: het verhaal van Yvonne Lemmers en het ontstaan van grip op koolhydraten (GOK) in haar beroep als diëtiste.

In juni 2004 ben ik begonnen met de koolhydraatbeperkte eetmethode Grip op Koolhydraten. Ik viel iedere week ca. 1 kg af en na 6-7 weken was ik ongeveer 6 kg en de nodige centimeters kwijt. En… Ik had weer een taille en volop energie! Door de beperking van het aantal dagelijkse koolhydraatmomenten kon mijn lijf eindelijk vet verbranden en energie aan de spieren leveren. Mijn gezondheid ging zienderogen vooruit. Alle klachten verdwenen, geen last meer van allergieën, spierpijnen etc. en ik kreeg een energie van heb ik jou daar. Ik ben nu al jaren OP GEWICHT. Voorheen had ik altijd ‘honger/trek’. Ik at mager, maar wel de hele dag door ‘gezonde’ koolhydraten. Nu hóef ik niet meer zo vaak te eten. Mijn lijf is tot rust gekomen en mijn spieren hebben energie teruggekregen. In haar werk als diëtiste helpt Yvonne Lemmers anderen om op gewicht te komen en te blijven.
Grip op koolhydraten - snel & simpel, in 30 minuten op tafel

Grip op koolhydraten – snel & simpel, in 30 minuten op tafel

Hét nieuwe boek van Yvonne Lemmers dat haar succesvolle GOK-methode nóg toegankelijker maakt. Met 90 snelle en simpele recepten en 28 handige dagmenu's zit je in 30 minuten aan tafel.

Bestellen

Terug naar boven


Quotes

‘Mijn lijf is veranderd van vet-producerend in energie-producerend!’

Terug naar boven