Het recept voor deze gepofte amarant komt uit het boek Natuurlijk! Het heden ik kookboek van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar. Ze schrijft erover in haar boek: “Amarant krijgt door het te poffen een nootachtige smaak. Het poffen van amarant gaat net als het maken van popcorn, maar omdat de korreltjes kleiner zijn, verbranden ze wel sneller. Doe geen deksel op de pan en houd de korreltjes goed in beweging.”

  • Dit recept komt uit dit boek


    Natuurlijk! Het heden ik kookboek

    Anne Marie Reuzenaar

    • Uitleg en kookinspiratie voor mensen met candida, hypoglykemie of voedselallergieën
    • Gezond, maar vooral ook heel lekker en toegankelijk eten voor iedereen
    • Recepten zonder pakjes en zakjes, zonder suiker en vrijwel geheel koemelk- en glutenvrij
    Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld


    • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
    • Veilig winkelen, bestellen en betalen
    • Laagste prijs op de nieuwste boeken
    • Regelmatig gratis e-books

    Thuiswinkel waarborg

    Onze veilige betaalmethoden:

    • Ideal
    • Mastercard
    • VISA
    • Bancontact
    • AfterPay

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch? >

Ingrediënten

  • 250 g amarant

Bereidingswijze

  • Pof de amarant in kleine porties zonder olie in een diepe pan. Blijf (met een pollepel) roeren.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

  • Dit recept komt uit dit boek


    Natuurlijk! Het heden ik kookboek

    Anne Marie Reuzenaar

    • Uitleg en kookinspiratie voor mensen met candida, hypoglykemie of voedselallergieën
    • Gezond, maar vooral ook heel lekker en toegankelijk eten voor iedereen
    • Recepten zonder pakjes en zakjes, zonder suiker en vrijwel geheel koemelk- en glutenvrij
    Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld


    • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
    • Veilig winkelen, bestellen en betalen
    • Laagste prijs op de nieuwste boeken
    • Regelmatig gratis e-books

    Thuiswinkel waarborg

    Onze veilige betaalmethoden:

    • Ideal
    • Mastercard
    • VISA
    • Bancontact
    • AfterPay

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

Dit recept komt uit dit boek



Natuurlijk! Het heden ik kookboek

Anne Marie Reuzenaar

  • Uitleg en kookinspiratie voor mensen met candida, hypoglykemie of voedselallergieën
  • Gezond, maar vooral ook heel lekker en toegankelijk eten voor iedereen
  • Recepten zonder pakjes en zakjes, zonder suiker en vrijwel geheel koemelk- en glutenvrij
20,99
Direct bestellen ➔
Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld
  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:

  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay