Huishoudbeurs 2019: ontmoet onze auteurs

Van 16 t/m 24 februari is in de RAI in Amsterdam de Huishoudbeurs. Hou je van (gezond) koken en heb je zin in een dagje uit? In het paviljoen Books & Coffee (stand 02. 300B) zijn er gedurende de negen beursdagen meets & greets met allerlei (bekende) auteurs, waaronder onze auteurs SuriMams, Jonathan Klaassen, Gees van Asperen, Yvonne Lemmers en Suzy Wengel. Bovendien koop je hun boeken met korting. Hieronder zie je wanneer ze er zijn. Kom je ook?

Zaterdag 16 februari

 • 11.00-13.00 uur: Meet, Greet & Taste de Surinaamse keuken met de SuriMAM’s
  Martha, Aretha & Moreen Waal zijn zussen en experts op het gebied van Surinaams koken. In hun boek SuriMAM Cooking vind je heerlijke traditionele Surinaamse recepten. Kom gezellig langs, laat je inspireren en proef hun huisgemaakte Gemberbier. Paul de Leeuw is al fan, nu jij nog!
  Koop het boek op de Huishoudbeurs met een exclusieve korting: Surimam Cooking, met liefde voor moeder natuur alleen op de Huishoudbeurs voor maar € 20,-.

Maandag 18 februari

 • 14.00-16.00 uur: Online diëtist Jonathan Klaassen vertelt over de feiten en fabels van voedselhypes!
  Wat moet je nou allemaal geloven over voeding? De ene voedselhype is nog niet gepasseerd of de andere komt met flink geweld binnen denderen. Online diëtist Jonathan Klaassen weet er wel raad mee. In zijn boek Voedsel voor je geest vertelt hij op luchtige en humoristische wijze wat waar is en wat niet en geeft een wetenschappelijke onderbouwing.
  Ontmoet Jonathan Klaassen, hij geeft je graag advies.
  Koop het boek op de Huishoudbeurs met een exclusieve korting: Voedsel voor je geest alleen op de Huishoudbeurs voor maar € 15,-.
 • 14.00 tot 16.00 uur: Meet, Greet & Eat met Gees van Asperen
  Ontmoet de auteur van Van kleine spruit tot toffe peer, het kook-, kijk- en doeboek voor elke (aanstaande) ouder en jong gezin. Gees zal praktische tips geven, signeren en neemt lekkere hapjes mee!
  Van kleine spruit tot toffe peer van Gees van Asperen is een vrolijk kook-, kijk-, leer- en doeboek voor papa’s en mama’s (in spe), waarmee je kinderen samen met jou leren hoe leuk, gezond én lekker groente en fruit zijn, voor zowel de lichamelijke als geestelijke groei. Want de vraag ‘Hoe eet mijn kind elke dag voldoende groente en fruit?’ is dé vraag die elke (aanstaande) ouder zich stelt. Het boek is ideaal voor drukke ouders: elk recept is gemaakt voor het hele gezin, inclusief baby. Zo blijft dit boek, ook lang na de babytijd, een inspiratiebron om dagelijks naar te grijpen.

Donderdag 21 februari

 • 11.00-13.00 uur: Ontmoet Yvonne Lemmers, de dieetgoeroe van het koolhydraatbeperkte dieet!
  Ze is misschien wel de meest bekende onbekende dieetgoeroe van Nederland: Yvonne Lemmers. Ze is diëtist en begeleidt al meer dan 25 jaar mensen die willen afvallen. Met haar Grip Op Koolhydraten (GOK) methode heeft ze al meer dan 250.000 mensen geholpen om af te vallen met eiwitrijk en koolhydraatbeperkt eten.
  Wil je beginnen met GOKken, ben je al aan het GOKken en heb je vragen, of zou je Yvonne gewoon eens willen ontmoeten? Op 21 februari is zij tussen 11.00 en 13.00 aanwezig op de stand om je vragen te beantwoorden en je alles te vertellen over haar GOK-methode. De voedingsplanner koop je nu op de Huishoudbeurs voor slechts € 7,50 (i.p.v. € 17,50).

Vrijdag 22 februari / zaterdag 23 februari

 • Vrijdag 14.00-16.00 uur & zaterdag 13.30-15.30 uur: Demonstratie van het makkelijkste dieet ter wereld: Het Scandi Sense Dieet!
  Suzy Wengel is 40 kilo afgevallen door simpelweg haar hand als maat te gebruiken. Ontmoet haar nu: ze is speciaal voor de Huishoudbeurs naar Nederland gevlogen om haar dieet te demonstreren en iedereen te informeren over het makkelijkste dieet ter wereld!
  Koop het boek op de Huishoudbeurs met een exclusieve korting! Het Scandi Sense dieet alleen op de Huishoudbeurs voor maar € 15,-.

Klik hier voor meer tips.