Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl

Airfryer recepten: snel, makkelijk & gezond eten

De Airfryer is een regelrechte hit. En dat is geen wonder, want met dit unieke keukenapparaat maak je niet alleen de lekkerste krokante snacks met tachtig procent minder vet, maar je kunt er ook mee bakken, grillen en roosteren. In Het Airfryer kookboek van William-Sonoma vind je meer dan twintig snelle, makkelijke, lekkere én gezonde recepten voor onder meer snacks, hoofdgerechten en zelfs toetjes. Hieronder mogen we er drie delen.

Airfryer-recepten: 3x gratis

1. Frittata met champignons, snijbiet en geitenkaas

Deze voedzame frittata zit bomvol groente en is een kleurrijke blikvanger op de weekendbrunchtafel. Vervang de kastanjechampignons rustig door gewone champignons of de snijbiet door andere malse bladgroente.

Frittata met champignons, snijbiet en geitenkaas - Gezond aan tafel - recept

2. Samosa’s met koriandersaus

De vulling van deze samosa’s bestaat uit aardappel, ui en doperwten, op smaak gebracht met kerriepoeder en knoflook. Deze hapjes in Indiase stijl zijn altijd een succes op feestjes. In de airfryer worden ze lekker krokant.

Samosa’s met koriandersaus - Gezond aan tafel - recept

3. Jalapeñopepers

Deze jalapeñopepers zijn gevuld met maïs, knapperig ontbijtspek en cheddar. Omdat je de pepers al een dag van tevoren kunt vullen, is dit een eenvoudig recept voor een heerlijk voorafje bij een fijn etentje.

Jalapeñopepers - Gezond aan tafel - recept

Klik hier voor meer tips.