Het recept voor deze tortilla komt uit het boek Fast, fresh and unbelievably delicious van voedingsjournalist, voedingscriticus, receptschrijver en televisiepersoonlijkheid (MasterChef Australia) Matt Preston.
Over dit recept schrijft hij: “De Spaanse omelet (tortilla in het Spaans) was er al voor de Italiaanse frittata. Hij stamt uit de tijd van zwart-wittelevisie, waarin ‘grillen’ inhield dat je je eten ónder een vlam of gloeiende elektrische elementen moest leggen… Tegenwoordig grillen we met onderwarmte, meestal op de barbecue. Maar wat onveranderd is gebleven aan dit recept, is dat je de bovenkant van je omelet onder een superhete grill afmaakt.”
Matt Preston
Onze veilige betaalmethoden:
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Houd voor het beste resultaat alles zo ‘Spaans’ mogelijk. Spaanse manchego uit La Mancha is erg lekker, zeker als je nog wat gegrilde chorizo over de omelet strooit. Deze pikante kaas en pittige worst gaan prachtig samen.
Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.
Matt Preston
Onze veilige betaalmethoden:
Onze veilige betaalmethoden: