Gevulde champignons
- 4
- voorbereiding: 20 min., kooktijd: 25 min.
- Jean-Francois Mallet
- Tussendoortje, Voorgerecht
- Ovengerechten
Ingrediënten
- 8 grote champignons
- 8 plakken eendenborst
- 5 blokjes verse roomkaas
- 2 el sojasaus
- 1 tl gedroogde tijm
- zout
- peper
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Hol de champignons uit. Leg de uitgesneden stukken apart. Snijd het vet van de eendenborst af. Snijd het vlees in stukjes.
- Schep de stukjes eendenborst en champignon om met de kaas en de tijm. Breng op smaak met zout en peper en vul de champignons ermee.
- Besprenkel de gevulde champignons met sojasaus en zet 25 minuten in de oven.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Het recept voor deze gevulde champignons komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.