Gevulde champignons

Gevulde champignons

Het recept voor deze gevulde champignons komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

  • Dit recept komt uit dit boek


    Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light

    Jean-Francois Mallet

    • Met dit boek kan iedereen kan iedereen koken!
    • Per maaltijd maximaal 4 stappen, maximaal 5 ingrediënten, duidelijke foto’s en (bijna) geen afwas
    • 185 recepten (van vlees tot vegetarisch en van pasta tot glutenvrij)

Wil je meer recepten uit de categorie Notenvrij? >

Ingrediënten

  • 8 grote champignons
  • 8 plakken eendenborst
  • 5 blokjes verse roomkaas
  • 2 el sojasaus
  • 1 tl gedroogde tijm
  • zout
  • peper

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 °C. Hol de champignons uit. Leg de uitgesneden stukken apart. Snijd het vet van de eendenborst af. Snijd het vlees in stukjes.
  • Schep de stukjes eendenborst en champignon om met de kaas en de tijm. Breng op smaak met zout en peper en vul de champignons ermee.
  • Besprenkel de gevulde champignons met sojasaus en zet 25 minuten in de oven.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

  • Dit recept komt uit dit boek


    Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light

    Jean-Francois Mallet

    • Met dit boek kan iedereen kan iedereen koken!
    • Per maaltijd maximaal 4 stappen, maximaal 5 ingrediënten, duidelijke foto’s en (bijna) geen afwas
    • 185 recepten (van vlees tot vegetarisch en van pasta tot glutenvrij)

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

Dit recept komt uit dit boek



Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light

Jean-Francois Mallet

  • Met dit boek kan iedereen kan iedereen koken!
  • Per maaltijd maximaal 4 stappen, maximaal 5 ingrediënten, duidelijke foto’s en (bijna) geen afwas
  • 185 recepten (van vlees tot vegetarisch en van pasta tot glutenvrij)
25,99
Direct bestellen ➔
Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld