Gevulde champignons

Gevulde champignons

Het recept voor deze gevulde champignons komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Wil je meer recepten uit de categorie Notenvrij? >

Ingrediënten

  • 8 grote champignons
  • 8 plakken eendenborst
  • 5 blokjes verse roomkaas
  • 2 el sojasaus
  • 1 tl gedroogde tijm
  • zout
  • peper

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 °C. Hol de champignons uit. Leg de uitgesneden stukken apart. Snijd het vet van de eendenborst af. Snijd het vlees in stukjes.
  • Schep de stukjes eendenborst en champignon om met de kaas en de tijm. Breng op smaak met zout en peper en vul de champignons ermee.
  • Besprenkel de gevulde champignons met sojasaus en zet 25 minuten in de oven.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 25.99
  • Met dit boek kan iedereen kan iedereen koken!
  • Per maaltijd maximaal 4 stappen, maximaal 5 ingrediënten, duidelijke foto’s en (bijna) geen afwas
  • 185 recepten (van vlees tot vegetarisch en van pasta tot glutenvrij)