Garnalencocktail in een blaadje witlof

Garnalencocktail in een blaadje witlof

Het recept voor deze garnalencocktail in een blaadje witlof komt uit het kookboek Grip op koolhydraten – Snelle en makkelijke weekmenu’s van Yvonne Lemmers.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koolhydraatarm, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij, Tarwevrij? >

Ingrediënten

  • 1 el whisky-cocktailsaus (zie boek)
  • 100 g Noordzeegarnalen
  • 1 lente-ui, fijngesneden
  • ¼ paprika, rood of groen, in kleine blokjes gesneden
  • 4 snoeptomaatjes, in blokjes gesneden
  • peper naar smaak
  • zout naar smaak
  • 4 witlofblaadjes

Bereidingswijze

  • Meng de whisky-cocktailsaus met de garnaaltjes en voeg hier de lente-ui, de paprika en de tomaatjes aan toe.
  • Breng op smaak met wat peper en zout.
  • Serveer de garnalencocktail in een blaadje witlof. 

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 22.5
  • Makkelijk en snel koolhydraatbeperkt eten
  • Met handige weekmenu's en 120 recepten
  • Voor iedereen die zonder trek wil of moet afvallen