Ingrediënten
-
1 el
whisky-cocktailsaus (zie boek)
-
100 g
Noordzeegarnalen
-
1
lente-ui, fijngesneden
-
¼
paprika, rood of groen, in kleine blokjes gesneden
-
4
snoeptomaatjes, in blokjes gesneden
-
peper naar smaak
-
zout naar smaak
-
4
witlofblaadjes
Bereidingswijze
-
Meng de whisky-cocktailsaus met de garnaaltjes en voeg hier de lente-ui, de paprika en de tomaatjes aan toe.
-
Breng op smaak met wat peper en zout.
-
Serveer de garnalencocktail in een blaadje witlof.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koolhydraatarm, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij, Tarwevrij?
Het recept voor deze garnalencocktail in een blaadje witlof komt uit het kookboek Grip op koolhydraten – Snelle en makkelijke weekmenu’s van Yvonne Lemmers.
Zo ziet dit recept eruit in het boek