Garnalencocktail in een blaadje witlof
- 4
- Yvonne Lemmers
- Tussendoortje, Voorgerecht
- Snel-klaar
Ingrediënten
- 1 el whisky-cocktailsaus (zie boek)
- 100 g Noordzeegarnalen
- 1 lente-ui, fijngesneden
- ¼ paprika, rood of groen, in kleine blokjes gesneden
- 4 snoeptomaatjes, in blokjes gesneden
- peper naar smaak
- zout naar smaak
- 4 witlofblaadjes
Bereidingswijze
- Meng de whisky-cocktailsaus met de garnaaltjes en voeg hier de lente-ui, de paprika en de tomaatjes aan toe.
- Breng op smaak met wat peper en zout.
- Serveer de garnalencocktail in een blaadje witlof.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Het recept voor deze garnalencocktail in een blaadje witlof komt uit het kookboek Grip op koolhydraten – Snelle en makkelijke weekmenu’s van Yvonne Lemmers.
Zo ziet dit recept eruit in het boek
Inkijkexemplaar van
Dit artikel is gebaseerd op dit boek
- Makkelijk en snel koolhydraatbeperkt eten
- Met handige weekmenu's en 120 recepten
- Voor iedereen die zonder trek wil of moet afvallen