Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Garnalencocktail in een blaadje witlof

Garnalencocktail in een blaadje witlof

0 / 5. 0

Ingrediënten

  • 1 el whisky-cocktailsaus (zie boek)
  • 100 g Noordzeegarnalen
  • 1 lente-ui, fijngesneden
  • ¼ paprika, rood of groen, in kleine blokjes gesneden
  • 4 snoeptomaatjes, in blokjes gesneden
  • peper naar smaak
  • zout naar smaak
  • 4 witlofblaadjes

Bereidingswijze

  • Meng de whisky-cocktailsaus met de garnaaltjes en voeg hier de lente-ui, de paprika en de tomaatjes aan toe.
  • Breng op smaak met wat peper en zout.
  • Serveer de garnalencocktail in een blaadje witlof. 

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koolhydraatarm, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij, Tarwevrij?

Het recept voor deze garnalencocktail in een blaadje witlof komt uit het kookboek Grip op koolhydraten – Snelle en makkelijke weekmenu’s van Yvonne Lemmers.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van



Grip op koolhydraten - snelle en makkelijke weekmenu's

Yvonne Lemmers

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

  • Makkelijk en snel koolhydraatbeperkt eten
  • Met handige weekmenu's en 120 recepten
  • Voor iedereen die zonder trek wil of moet afvallen
Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔