Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Empanada’s met kip en avocado

Empanada’s met kip en avocado

0 / 5. 0

  • 2
  • voorbereiding: 5 minuten, bereiding mini-oven: 15 min / heteluchtoven: 15 min op 200 graden
  • Jean-Francois Mallet
  • Hoofdgerecht
  • Kip, Snel-klaar

Ingrediënten

  • 2 grote maistortilla’s
  • 2 plakken gerookte kipfilet
  • 4 champignons
  • 4 el guacamole
  • 1 handje geraspte kaas

Bereidingswijze

  • Garneer de tortilla’s met de helft van de guacamole, kaas, champignons (in plakjes; houd 4 plakjes apart) en gerookte kipfilet (in stukjes). Vouw ze dan dicht.
  • Voeg de rest van de guacamole, kaas en champignons toe.
  • Bak de tortilla’s 15 min. in de oven op 230 °C.
  • Eet er een salade bij.

Wil je meer recepten uit de categorie Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij?

Het recept voor deze empanada’s met kip en avocado komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van