Havermoutpap met warme bosvruchten

Havermoutpap met warme bosvruchten

  • 2
  • 15 minuten
  • Anne Marie Reuzenaar
  • Ontbijt

Dit recept voor havermoutpap met warme bosvruchten komt uit het boek Natuurlijk! Elke dag écht eten van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar. Ze schrijft erover: “Havermoutpap eten is in en gezond, je hoort er iedereen over. Maar waarom is het eigenlijk zo gezond? Dat komt omdat havermout langzaam energie afgeeft, waardoor je er de hele ochtend op kunt teren. Het is ook rijk aan onder andere B-vitaminen en vezels. En het zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel lang stabiel blijft. Heel wat gezonder en voedzamer dus dan die suikerrijke ontbijtgranen uit de supermarkt.”

  • Dit recept komt uit dit boek


    Natuurlijk! elke dag echt eten

    Anne Marie Reuzenaar

    • Alles over de zin en onzin van voedselhypes
    • Ruim 120 recepten voor voeding die vers, puur, onbewerkt en in balans is
    • Zonder suiker, kunstmatige E-nummers en vrijwel koemelk- en tarwevrij
    Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld


    • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
    • Veilig winkelen, bestellen en betalen
    • Laagste prijs op de nieuwste boeken
    • Regelmatig gratis e-books

    Thuiswinkel waarborg

    Onze veilige betaalmethoden:

    • Ideal
    • Mastercard
    • VISA
    • Bancontact
    • AfterPay

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Suikervrij, Tarwevrij? >

Ingrediënten

Bereidingswijze havermoutpap

  • Breng de plantaardige melk in een pan aan de kook.
  • Strooi er al roerend de havermout en een snufje zeezout in.
  • Laat de havermout op laag vuur ongeveer 10 minuten koken tot er een dikke pap ontstaat. Roer regelmatig.
  • Verwarm intussen in een steelpan de bosvruchten.
  • Haal de pap van het vuur en roer de gemalen kaneel, het lijnzaad, een scheutje kokosroom en naar smaak steviadruppels erdoor.
  • Verdeel de pap over twee borden of kommen.
  • Schep de warme bosvruchten erop en strooi de walnoten erover.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

  • Dit recept komt uit dit boek


    Natuurlijk! elke dag echt eten

    Anne Marie Reuzenaar

    • Alles over de zin en onzin van voedselhypes
    • Ruim 120 recepten voor voeding die vers, puur, onbewerkt en in balans is
    • Zonder suiker, kunstmatige E-nummers en vrijwel koemelk- en tarwevrij
    Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld


    • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
    • Veilig winkelen, bestellen en betalen
    • Laagste prijs op de nieuwste boeken
    • Regelmatig gratis e-books

    Thuiswinkel waarborg

    Onze veilige betaalmethoden:

    • Ideal
    • Mastercard
    • VISA
    • Bancontact
    • AfterPay

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

Dit recept komt uit dit boek



Natuurlijk! elke dag echt eten

Anne Marie Reuzenaar

  • Alles over de zin en onzin van voedselhypes
  • Ruim 120 recepten voor voeding die vers, puur, onbewerkt en in balans is
  • Zonder suiker, kunstmatige E-nummers en vrijwel koemelk- en tarwevrij
20,99
Direct bestellen ➔
Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld
  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:

  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay