Gratin van nectarines met pijnboompitten

Gratin van nectarines met pijnboompitten

0 / 5. 0

Ingrediënten

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit in een pannetje de honing 1 minuut met het oranjebloesemwater.
  • Ontpit de nectarines en snijd ze in plakjes. Leg ze in een ovenschaal. Bestrooi ze met het amandelpoeder en de pijnboompitten. Giet het mengsel van honing en bloesemwater erover uit. Zet de schaal 20 minuten in de oven. Dien dit dessert lauwwarm op.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Suikervrij, Tarwevrij, Vegetarisch?

Het recept voor deze gratin van nectarines met pijnboompitten komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van