Gratin van nectarines met pijnboompitten

Gratin van nectarines met pijnboompitten

Het recept voor deze gratin van nectarines met pijnboompitten komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Suikervrij, Tarwevrij, Vegetarisch? >

Ingrediënten

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit in een pannetje de honing 1 minuut met het oranjebloesemwater.
  • Ontpit de nectarines en snijd ze in plakjes. Leg ze in een ovenschaal. Bestrooi ze met het amandelpoeder en de pijnboompitten. Giet het mengsel van honing en bloesemwater erover uit. Zet de schaal 20 minuten in de oven. Dien dit dessert lauwwarm op.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 25.99
  • Met dit boek kan iedereen kan iedereen koken!
  • Per maaltijd maximaal 4 stappen, maximaal 5 ingrediënten, duidelijke foto’s en (bijna) geen afwas
  • 185 recepten (van vlees tot vegetarisch en van pasta tot glutenvrij)