Gekaramelliseerde appelrolletjes

Gekaramelliseerde appelrolletjes

0 / 5. 0

  • 2
  • voorbereiding: 10 minuten, bereiding mini-oven: 25 min / heteluchtoven: 25 min op 200 graden
  • Jean-Francois Mallet
  • Nagerecht

Ingrediënten

  • 1 rol bladerdeeg
  • 1 appel
  • 2 el suiker

Bereidingswijze

  • Snijd de appel in reepjes.
  • Rol het deeg uit en bestrooi het met 1 eetlepel suiker. Snijd het dan in 8 repen, verdeel de appelreepjes erover en rol de repen deeg stevig op.
  • Bestrooi de rolletjes met de resterende suiker. Zet ze op een rooster, bedek ze met bakpapier en bak ze 25 min. in de oven op 230 °C.

Wil je meer recepten uit de categorie Notenvrij, Sojavrij, Vegetarisch?

Het recept voor deze gekaramelliseerde appelrolletjes komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van