Chocolademousse met blauwe bessen

Chocolademousse met blauwe bessen

0 / 5. 0

  • 4
  • 15 minuten (koeltijd: 1 uur)
  • Jean-Francois Mallet
  • Nagerecht

Ingrediënten chocolademousse met blauwe bessen

  • 600 ml slagroom
  • 2 el cacao
  • 2 el poedersuiker
  • 400 g blauwe bosbessen

Bereidingswijze

  • Schenk de slagroom in de kom van de mixer en zet hem 1 uur in de koelkast. Klop de room 5 min. voor het serveren tot een gladde slagroom, voeg de cacao en suiker toe en klop nog 1 minuut tot alles goed gemengd is.
  • Verdeel de mousse met de bessen over de schaaltjes.

Deze chocolademousse met blauwe bessen komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van