Chocolademousse met blauwe bessen

Chocolademousse met blauwe bessen

  • 4
  • 15 minuten (koeltijd: 1 uur)
  • Jean-Francois Mallet
  • Nagerecht

Deze chocolademousse met blauwe bessen komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

  • Dit recept komt uit dit boek

    € 25.99

    Het allermakkelijkste kookboek ter wereld

    Jean-Francois Mallet

    • Met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten
    • Bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept
    • Voor beginners, studenten en iedereen die snelle inspiratie voor het avondeten nodig heeft

Ingrediënten chocolademousse met blauwe bessen

  • 600 ml slagroom
  • 2 el cacao
  • 2 el poedersuiker
  • 400 g blauwe bosbessen

Bereidingswijze

  • Schenk de slagroom in de kom van de mixer en zet hem 1 uur in de koelkast. Klop de room 5 min. voor het serveren tot een gladde slagroom, voeg de cacao en suiker toe en klop nog 1 minuut tot alles goed gemengd is.
  • Verdeel de mousse met de bessen over de schaaltjes.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

  • Dit recept komt uit dit boek

    € 25.99

    Het allermakkelijkste kookboek ter wereld

    Jean-Francois Mallet

    • Met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten
    • Bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept
    • Voor beginners, studenten en iedereen die snelle inspiratie voor het avondeten nodig heeft

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 25.99

Dit recept komt uit dit boek

Het allermakkelijkste kookboek ter wereld

Jean-Francois Mallet

  • Met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten
  • Bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept
  • Voor beginners, studenten en iedereen die snelle inspiratie voor het avondeten nodig heeft