Chocolademousse met blauwe bessen

Chocolademousse met blauwe bessen

  • 4
  • 15 minuten (koeltijd: 1 uur)
  • Jean-Francois Mallet
  • Nagerecht

Deze chocolademousse met blauwe bessen komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld.

Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van J.-F. Mallet maakt zijn belofte waar: met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten! Geen excuses voor kant-en-klaarmaaltijden en afhaalpizza’s meer dus! Het boek bevat bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept. Maak de heerlijke Jambalaya, verras je familie met de makkelijke kalfsrollade met asperges of geniet van een van de vele pizza- en pastagerechten. Alles wordt duidelijk in beeld gebracht waardoor dit een ideaal kookboek is voor beginners, studenten en voor iedereen die snelle inspiratie voor het avondeten nodig heeft.

Ingrediënten chocolademousse met blauwe bessen

  • 600 ml slagroom
  • 2 el cacao
  • 2 el poedersuiker
  • 400 g blauwe bosbessen

Bereidingswijze

  • Schenk de slagroom in de kom van de mixer en zet hem 1 uur in de koelkast. Klop de room 5 min. voor het serveren tot een gladde slagroom, voeg de cacao en suiker toe en klop nog 1 minuut tot alles goed gemengd is.
  • Verdeel de mousse met de bessen over de schaaltjes.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 25
  • Met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten
  • Bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept
  • Voor beginners, studenten en iedereen die snelle inspiratie voor het avondeten nodig heeft