Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Garnalensalade met witlof

Garnalensalade met witlof

0 / 5. 0

Ingrediënten garnalensalade met witlof

  • 2 struikjes witlof, fijngesneden
  • 2 grote tomaten, in blokjes
  • 1 rode ui, in dunne ringen
  • 1/2 komkommer, geschild
  • 1/2 citroen, uitgeperst
  • 50 g Apetina light
  • 1 el kokosolie
  • 200 g garnalen

Bereidingswijze

  • Schep de witlof, tomaat, rode ui en komkommer in een kom om. Breng op smaak met citroensap, zout en peper. Verbrokkel de Apetina light erover.
  • Verhit de kokosolie in een koekenpan, bestrooi de garnalen met zout en peper en bak in 5 minuten op hoog vuur goudbruin en gaar.
  • Verdeel de salade over twee borden, leg de garnalen erop.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koolhydraatarm, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij, Tarwevrij?

Het recept voor deze garnalensalade met witlof komt uit het boek Killerbody 3 – Back in Shape van actrice, dj en fitnessgoeroe Fajah Lourens.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van