Ingrediënten couscoussalade granaatappel
Verder nodig
Bereidingswijze
-
Schep de couscous in een jampot van 1 liter en strooi er de zaadjes van de granaatappel op.
-
Meng de yoghurt met de olijfolie en citroen. Voeg naar smaak zwarte peper en zeezout toe. Schep het mengsel op de couscous.
-
Vul de rest van je pot op met 5 cm komkommer, botersla, wortel, bloedsinaasappel, kikkererwten, munt, koriander, feta, sesamzaadjes, pistachenootjes en komijnzaad, en draai het deksel op de pot.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Wil je meer recepten uit de categorie Vegetarisch?
Deze couscoussalade granaatappel is niet alleen lekker, maar ook erg gezond. De salade is op een bijzondere manier geserveerd: namelijk in een jampot. Dat maakt het eten van een salade een stuk leuker! Jamie Oliver over het recept: ”Als je deze aanpak eenmaal onder de knie hebt, kun je zelf ook experimenteren met combinaties van seizoensproducten en eventuele kliekjes.”
Het recept komt uit Jamie’s super food voor elke dag.
Zo ziet dit recept eruit in het boek