Wokschotel met taugé en pinda’s

Wokschotel met taugé en pinda’s

0 / 5. 0

Ingrediënten

  • 250 g wortel
  • 1 komkommer (ca. 300 gram)
  • 100 g kastanjechampignons
  • 10 g kokosolie
  • 125 g peultjes
  • 80 g pinda’s
  • 125 g taugé
  • 2 el sojasaus
  • 12 g kokos, geraspt

Bereidingswijze

  • Snijd de uiteinden van de wortels. Schrap de wortels en snijd ze in plakjes.
  • Snijd de uiteinden van de komkommer, snijd hem in de lengte doormidden en vervolgens in halve plakjes.
  • Snijd de champignons in plakjes.
  • Laat een wok heet worden en de kokosolie erin smelten. Roerbak de wortel, komkommer en peultjes vijf minuten op hoog vuur.
  • Voeg de champignons en de pinda’s toe en roerbak ze twee tot drie minuten mee.
  • Zet het vuur uit en roer de taugé en vervolgens de sojasaus en het geraspte kokos door de schotel.

Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij, Koolhydraatarm, Lactosevrij, Vegetarisch?

Deze wokschotel met taugé en pinda’s komt uit het boek Gezond leven doe je zo! van foodbloggers Jennifer & Sven, van het populaire platform Voedzaam & Snel.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van



Gezond leven doe je zo!

Jennifer en Sven

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

  • Gezonde voeding, beweging en ontspanning voor jonge (en oudere) mensen met een druk leven
  • 100 gezonde recepten, weekmenu’s en overzichtelijke boodschappenlijstjes
  • Uitgangspunt: betaalbare producten die gewoon in de supermarkt te koop zijn
Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔