Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Wijtingfilet op Provençaalse wijze

Wijtingfilet op Provençaalse wijze

0 / 5. 0

Ingrediënten

  • 4 wijtingfilets (in totaal 750 g)
  • 3 tomaten (groot)
  • 20 kalamataolijven
  • 1 bosje basilicum
  • 1 el provençaalse kruiden
  • 2 el olijfolie

Bereidingswijze wijtingfilet op Provençaalse wijze

  • VOORBEREIDING | Meng in een ovenschaal de wijting, de tomaten (in plakjes), de olijven, Provençaalse kruiden en blaadjes basilicum. Voeg zout en peper toe, dek af met plasticfolie en zet in de koelkast.
  • BEREIDING | Verwarm de oven voor op 200 °C. Schenk 2 eetlepels olijfolie over de vis en zet 15 minuten in de oven.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraatarm, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij, Tarwevrij?

Het recept voor deze wijtingfilet op Provençaalse wijze komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van