Het recept voor deze wijtingfilet op Provençaalse wijze komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraatarm, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij, Tarwevrij? >

Ingrediënten

  • 4 wijtingfilets (in totaal 750 g)
  • 3 tomaten (groot)
  • 20 kalamataolijven
  • 1 bosje basilicum
  • 1 el provençaalse kruiden
  • 2 el olijfolie

Bereidingswijze wijtingfilet op Provençaalse wijze

  • VOORBEREIDING | Meng in een ovenschaal de wijting, de tomaten (in plakjes), de olijven, Provençaalse kruiden en blaadjes basilicum. Voeg zout en peper toe, dek af met plasticfolie en zet in de koelkast.
  • BEREIDING | Verwarm de oven voor op 200 °C. Schenk 2 eetlepels olijfolie over de vis en zet 15 minuten in de oven.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

Dit recept komt uit dit boek



Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld

Jean-Francois Mallet

  • Kook in 30 minuten voor de hele week
  • Met handige boodschappenlijstjes, volledige weekmenu’s en een slimme voorbereiding
  • Elk recept lees je in een oogopslag en maak je in een handomdraai
25,00
Direct bestellen ➔
Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld
  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:

  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay