Viscrumble van koolvis, tomaten en spinazie

Viscrumble van koolvis, tomaten en spinazie

Het recept voor deze viscrumble met koolvis, tomaten en spinazie komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.

Wil je meer recepten uit de categorie Notenvrij, Sojavrij? >

Ingrediënten viscrumble met koolvis, tomaten en spinazie

  • 4 koolvisfilets
  • 4 tomaten
  • 2 aardappels (groot, 400 g)
  • 80 g bloem
  • 50 g boter (zacht)
  • 100 g Parmezaanvlokken
  • 2 handenvol spinazie
  • 2 el olijfolie

Bereidingswijze

  • VOORBEREIDING | Meng voor de kruimellaag de bloem, boter, Parmezaan en spinazie (fijngeknipt) met je vingertoppen. Was de aardappels, snijd ze met schil in dunne schijfjes en kook ze 10 min. in gezouten water. Snijd intussen de tomaten in plakjes. Verdeel de tomaat, aardappel en koolvis over een ovenschaal en bestrooi met het kruimelmengsel. Dek af met plasticfolie en zet in de koelkast.
  • BEREIDING | Verwarm de oven voor op 220 °C. Besprenkel de crumble met 1 scheutje olijfolie en zet 15 minuten in de oven.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

Dit recept komt uit dit boek



Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld

Jean-Francois Mallet

  • Kook in 30 minuten voor de hele week
  • Met handige boodschappenlijstjes, volledige weekmenu’s en een slimme voorbereiding
  • Elk recept lees je in een oogopslag en maak je in een handomdraai
25,00
Direct bestellen ➔
Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld
  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:

  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay