Het recept voor deze tabouleh met watermeloen komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij, Veganistisch, Vegetarisch? >

Ingrediënten

  • 1 glas couscous
  • 1 stuk (400g) watermeloen
  • 8 radijsjes
  • 20 basilicumblaadjes
  • zout
  • peper
  • 3 el olijfolie

Bereidingswijze

  • Doe de couscous met 1 glas water in een kom. Verwarm hem 1 min. in de magnetron op 800 watt.
  • Laat de couscous afkoelen en voeg de watermeloen (in blokjes), radijsjes (in dunne plakjes), basilicumblaadjes en 3 eetlepels olijfolie toe. Voeg zout en peper toe en meng alles goed.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 20.99
  • Makkelijke gerechten met maximaal 5 ingrediënten, voor maar 2 euro per persoon
  • Te maken op een simpele pit of in de magnetron
  • Lekker en leerzaam tegelijk: verplichte kost voor alle studenten die nog wel wat hulp in de keuken kunnen gebruiken