Tabouleh met watermeloen
- 2
- voorbereiding: 5 minuten, magnetron: 1 minuut
- Jean-Francois Mallet
- Hoofdgerecht
- Couscous, Salades, Snel-klaar
Ingrediënten
- 1 glas couscous
- 1 stuk (400g) watermeloen
- 8 radijsjes
- 20 basilicumblaadjes
- zout
- peper
- 3 el olijfolie
Bereidingswijze
- Doe de couscous met 1 glas water in een kom. Verwarm hem 1 min. in de magnetron op 800 watt.
- Laat de couscous afkoelen en voeg de watermeloen (in blokjes), radijsjes (in dunne plakjes), basilicumblaadjes en 3 eetlepels olijfolie toe. Voeg zout en peper toe en meng alles goed.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Het recept voor deze tabouleh met watermeloen komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: