Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Tabouleh met watermeloen

Tabouleh met watermeloen

0 / 5. 0

Ingrediënten

  • 1 glas couscous
  • 1 stuk (400g) watermeloen
  • 8 radijsjes
  • 20 basilicumblaadjes
  • zout
  • peper
  • 3 el olijfolie

Bereidingswijze

  • Doe de couscous met 1 glas water in een kom. Verwarm hem 1 min. in de magnetron op 800 watt.
  • Laat de couscous afkoelen en voeg de watermeloen (in blokjes), radijsjes (in dunne plakjes), basilicumblaadjes en 3 eetlepels olijfolie toe. Voeg zout en peper toe en meng alles goed.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij, Veganistisch, Vegetarisch?

Het recept voor deze tabouleh met watermeloen komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van