Rundvlees-avocadofajita’s
- 2
- voorbereiding: 5 minuten, bereiding mini-oven: 20 min (heteluchtoven: 20 min op 200 graden)
- Jean-Francois Mallet
- Hoofdgerecht
Ingrediënten
- 2 tortillawraps
- 1 rundertartaar (of 120 g rundergehakt)
- 2 el mais (uit blik)
- 1 avocado
- 1 handje geraspte cheddar
Bereidingswijze
- Schil de avocado en prak het vruchtvlees fijn met een vork. Meng dit met het vlees en wat zout en peper.
- Leg de tortilla’s in een ovenschaal en vul ze met het avocado-vleesmengsel.
- Voeg de mais en geraspte cheddar toe en zet alles 20 min. in de oven op 230 °C.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Het recept voor deze rundvlees-avocadofajita’s komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.