Romige spinaziesoep met kokos en zalm

Romige spinaziesoep met kokos en zalm

Het recept voor deze romige spinaziesoep met kokos en zalm komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

  • Dit recept komt uit dit boek


    Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light

    Jean-Francois Mallet

    • Met dit boek kan iedereen kan iedereen koken!
    • Per maaltijd maximaal 4 stappen, maximaal 5 ingrediënten, duidelijke foto’s en (bijna) geen afwas
    • 185 recepten (van vlees tot vegetarisch en van pasta tot glutenvrij)

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Tarwevrij? >

Ingrediënten

  • 300 g jonge spinazie
  • 800 ml kokosmelk
  • 150 g knolselderij
  • 4 plakken gerookte zalm
  • zout
  • peper

Bereidingswijze

  • Haal de harde steeltjes van de spinazie. Was de blaadjes en leg er ca. 20 apart. Kook de rest 20 minuten op laag vuur met de kokosmelk, de in stukjes gesneden selderij en 500 ml water.
  • Pureer de soep met een staafmixer. Breng het mengsel op smaak met zout en peper en verdeel het over vier soepkommen. Voeg de apart gehouden blaadjes spinazie en de in stukjes gesneden zalm toe en dien de soep op.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

  • Dit recept komt uit dit boek


    Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light

    Jean-Francois Mallet

    • Met dit boek kan iedereen kan iedereen koken!
    • Per maaltijd maximaal 4 stappen, maximaal 5 ingrediënten, duidelijke foto’s en (bijna) geen afwas
    • 185 recepten (van vlees tot vegetarisch en van pasta tot glutenvrij)

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

Dit recept komt uit dit boek



Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light

Jean-Francois Mallet

  • Met dit boek kan iedereen kan iedereen koken!
  • Per maaltijd maximaal 4 stappen, maximaal 5 ingrediënten, duidelijke foto’s en (bijna) geen afwas
  • 185 recepten (van vlees tot vegetarisch en van pasta tot glutenvrij)
25,99
Direct bestellen ➔
Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld