Doe de zeespaghetti in een kom en giet er 1 liter kokend water bij. Laat 1 uur wellen en vervolgens 5 minuten uitlekken in een vergiet. Spoel na met kraanwater.
Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de zeespaghetti de gehele kooktijd mee.
Klop het ei samen met de room in een kommetje door elkaar.
Bak de spekreepjes in een koekenpan tot ze mooi bruin zijn. Voeg de knoflook toe en fruit 1 minuut mee. Zet het vuur laag en doe de tagliatelle en zeespaghetti erbij. Voeg het eimengsel toe en schep zorgvuldig om zodat het goed met de pasta wordt vermengd. Schep tot slot de Parmezaanse kaas erdoor – houd wat achter voor de garnering – en breng op smaak met peper.
Serveer met de achtergehouden geraspte Parmezaanse kaas.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Zo ziet dit recept eruit in het boek
Dit recept komt uit dit boek
Koken met zeewier en zilte groente
Toine Wilke
Ontdek hoe je op een simpele manier je maaltijd kunt opleuken met zeewier en zilte groenten
Gezond, duurzaam en heerlijk
Met basisinformatie over aankoop, bereiding, bewaartips en andere seacrets, zodat je thuis snel aan de slag kunt
Ook gezonder eten?
Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!
Inkijkexemplaar van
Dit recept komt uit dit boek
Koken met zeewier en zilte groente
Toine Wilke
Ontdek hoe je op een simpele manier je maaltijd kunt opleuken met zeewier en zilte groenten
Gezond, duurzaam en heerlijk
Met basisinformatie over aankoop, bereiding, bewaartips en andere seacrets, zodat je thuis snel aan de slag kunt