Linzensalade met zalm en dragon

Linzensalade met zalm en dragon

Het recept voor deze linzensalade met zalm en dragon komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

  • Dit recept komt uit dit boek

    € 25.99

    Het allermakkelijkste kookboek ter wereld

    Jean-Francois Mallet

    • Met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten
    • Bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept
    • Voor beginners, studenten en iedereen die snelle inspiratie voor het avondeten nodig heeft

Ingrediënten linzensalade met zalm en dragon

  • 200 g groene linzen
  • 2 x 200 g zalmmoten (zonder huid)
  • 8 takjes dragon
  • 1 el grove mosterd
  • 4 el olijfolie

Bereidingswijze

  • Kook de linzen 20 min. in ruim water.
  • Voeg de zalm toe en kook hem 5 min. mee zonder te roeren. Giet het water af en laat het mengsel afkoelen.
  • Spoel de dragon af en hak hem fijn.
  • Snijd de zalm nu in stukjes en meng hem met de andere ingrediënten door de linzen. Voeg zout en peper toe en serveer.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

  • Dit recept komt uit dit boek

    € 25.99

    Het allermakkelijkste kookboek ter wereld

    Jean-Francois Mallet

    • Met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten
    • Bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept
    • Voor beginners, studenten en iedereen die snelle inspiratie voor het avondeten nodig heeft

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 25.99

Dit recept komt uit dit boek

Het allermakkelijkste kookboek ter wereld

Jean-Francois Mallet

  • Met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten
  • Bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept
  • Voor beginners, studenten en iedereen die snelle inspiratie voor het avondeten nodig heeft