Linzensalade met zalm en dragon

Linzensalade met zalm en dragon

Het recept voor deze linzensalade met zalm en dragon komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Ingrediënten linzensalade met zalm en dragon

  • 200 g groene linzen
  • 2 x 200 g zalmmoten (zonder huid)
  • 8 takjes dragon
  • 1 el grove mosterd
  • 4 el olijfolie

Bereidingswijze

  • Kook de linzen 20 min. in ruim water.
  • Voeg de zalm toe en kook hem 5 min. mee zonder te roeren. Giet het water af en laat het mengsel afkoelen.
  • Spoel de dragon af en hak hem fijn.
  • Snijd de zalm nu in stukjes en meng hem met de andere ingrediënten door de linzen. Voeg zout en peper toe en serveer.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van



Direct bestellen ➔
Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld
  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:

  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay