Italiaans gehaktbrood met tomaat

Italiaans gehaktbrood met tomaat

0 / 5. 0

Ingrediënten

Verder nodig

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een cakevorm met bakpapier (of gebruik een siliconen cakevorm).
  • Snijd de zongedroogde tomaten fijn en doe ze in een kom. Voeg het ei, het rundergehakt, het boekweitmeel en de oregano toe. Pers de knoflook erboven en kneed alles goed door elkaar.
  • Doe het gehakt in de cakevorm. Snijd de tomaat in plakjes en leg ze op het gehakt, duw ze er een beetje in. Bak het gehaktbrood circa 40 minuten, of tot het goudbruin en gaar is.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij, Tarwevrij?

Het recept voor dit Italiaanse gehaktbrood met tomaat komt uit het boek Herstel je hormonen in 10 stappen van Vivian Reijs.

Inkijkexemplaar van



Herstel je hormonen

Vivian Reijs

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

  • Je hormonen in balans krijgen voor vrouwen van alle leeftijden
  • Met praktische voedingsinformatie, recepten en eetplanners
  • Word fitter, slanker en blijer!
Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔