Ham-abrikoosbroodjes uit de oven

Ham-abrikoosbroodjes uit de oven

0 / 5. 0

  • 1
  • voorbereiding: 5 minuten, oventijd: 15 minuten op 230 °C (mini-oven: 15 minuten, heteluchtoven: 15 minuten op 200 °C)
  • Jean-Francois Mallet
  • Hoofdgerecht
  • Ovengerechten, Snel-klaar

Ingrediënten

  • 2 abrikozen
  • 2 sneetjes boerenbrood
  • 2 plakken rauwe ham
  • 2 el parmezaansnippers

Bereidingswijze

  • Leg de plakken ham op het brood.
  • Snijd de abrikozen in vieren en verdeel ze over de ham. Voeg ook de parmezaan toe.
  • Bestrooi met peper en bak de broodjes 15 min. in de oven op 230 °C.
  • Eet er een salade bij.

Wil je meer recepten uit de categorie Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij?

Het recept voor deze ham-abrikoosbroodjes uit de oven komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van