Ham-abrikoosbroodjes uit de oven
- 1
- voorbereiding: 5 minuten, oventijd: 15 minuten op 230 °C (mini-oven: 15 minuten, heteluchtoven: 15 minuten op 200 °C)
- Jean-Francois Mallet
- Hoofdgerecht
- Ovengerechten, Snel-klaar
Ingrediënten
- 2 abrikozen
- 2 sneetjes boerenbrood
- 2 plakken rauwe ham
- 2 el parmezaansnippers
Bereidingswijze
- Leg de plakken ham op het brood.
- Snijd de abrikozen in vieren en verdeel ze over de ham. Voeg ook de parmezaan toe.
- Bestrooi met peper en bak de broodjes 15 min. in de oven op 230 °C.
- Eet er een salade bij.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Het recept voor deze ham-abrikoosbroodjes uit de oven komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.