Ingrediënten
-
100 g
speltcouscous
-
2 el
pijnboompitten
-
2
paprika’s
-
50 g
(zongedroogde) tomaten
-
2 el
olijven
-
50 g
geitenkaas
Bereidingswijze
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking.
-
Rooster de pijnboompitten kort in een koekenpan (zonder olie).
-
Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes.
-
Snijd de (zongedroogde) tomaten, de olijven en de geitenkaas in kleine stukjes en meng met de pijnboompitten door de couscous.
-
Vul de paprikahelften met het couscousmengsel.
-
Zet zo’n 12 minuten in de oven. Haal uit de oven en serveer direct.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Tip
- Bereid de couscous in bouillon in plaats van water voor extra smaak.
- Gebruik feta in plaats van geitenkaas.
Wil je meer recepten uit de categorie Vegetarisch?
Het recept voor deze gevulde paprika met couscous komt uit het boek I love health van foodblogger Daisy Oppelaar.
Zo ziet dit recept eruit in het boek