Gevulde paprika met couscous

Gevulde paprika met couscous

0 / 5. 0

Ingrediënten

  • 100 g speltcouscous
  • 2 el pijnboompitten
  • 2 paprika’s
  • 50 g (zongedroogde) tomaten
  • 2 el olijven
  • 50 g geitenkaas

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking.
  • Rooster de pijnboompitten kort in een koekenpan (zonder olie).
  • Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes.
  • Snijd de (zongedroogde) tomaten, de olijven en de geitenkaas in kleine stukjes en meng met de pijnboompitten door de couscous.
  • Vul de paprikahelften met het couscousmengsel.
  • Zet zo’n 12 minuten in de oven. Haal uit de oven en serveer direct.

Tip

  • Bereid de couscous in bouillon in plaats van water voor extra smaak.
  • Gebruik feta in plaats van geitenkaas.

Wil je meer recepten uit de categorie Vegetarisch?

Het recept voor deze gevulde paprika met couscous komt uit het boek I love health van foodblogger Daisy Oppelaar.

 

Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Inkijkexemplaar van