Gevulde paprika met couscous

Gevulde paprika met couscous

Het recept voor deze gevulde paprika met couscous komt uit het boek I love health van foodblogger Daisy Oppelaar.

Wil je meer recepten uit de categorie Vegetarisch? >

Ingrediënten

  • 100 g speltcouscous
  • 2 el pijnboompitten
  • 2 paprika’s
  • 50 g (zongedroogde) tomaten
  • 2 el olijven
  • 50 g geitenkaas

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking.
  • Rooster de pijnboompitten kort in een koekenpan (zonder olie).
  • Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes.
  • Snijd de (zongedroogde) tomaten, de olijven en de geitenkaas in kleine stukjes en meng met de pijnboompitten door de couscous.
  • Vul de paprikahelften met het couscousmengsel.
  • Zet zo’n 12 minuten in de oven. Haal uit de oven en serveer direct.

Tip

  • Bereid de couscous in bouillon in plaats van water voor extra smaak.
  • Gebruik feta in plaats van geitenkaas.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 20.99

Dit recept komt uit dit boek

I love health

Daisy Oppelaar

  • Helpt iedereen die aan zijn gezondheid wil gaan werken
  • Handige top tien lijstjes, heldere inzichten en lekkere recepten
  • Van blogger Daisy Oppelaar, bekend van het succesvolle platform I love health