Gezond aan tafel logo
I love health (Daisy Oppelaar)

I love health (Daisy Oppelaar)

Daisy Oppelaar was werkzaam in de pr-wereld en ging bloggen over gezondheid, sporten en gezond eten, haar passie. Haar blog I love health werd een enorm succesvol platform. Ze schrijft toegankelijk, open en direct en is bekend om haar simpele recepten en top tienen.

Boek I love health

I love health - Daisy OppelaarNaar aanleiding van het succes van haar blog schreef Daisy een boek: I love health. Een healthy life is volgens Daisy een combinatie van gezond (en lekker!) eten, sporten en een stukje mind. Iedereen kan beginnen met gezond leven en met dit boek wordt dat nog makkelijker. Handige top tien lijstjes (zoals de top 10 voor een strakke buik en de 10 voordelen van hardlopen), heldere inzichten en lekkere recepten helpen je verder.

Recepten uit I love health

Op deze website delen we diverse recepten van I love health (Daisy Oppelaar). Dit frambozen kwarkbrood met amandelen is de populairste.

Kwarkbrood frambozen van I love health - Gezond aan tafel - recept

Blogs I love health

Op zoek naar tips voor gezonde darmen? Lees er meer over in het artikel Tips voor gezonde darmen van Daisy Oppelaar. Ook interessant: Low budget en toch gezond eten: 10 tips.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!