Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Farfalle met courgette, asperges en doperwten

Farfalle met courgette, asperges en doperwten

3.5 / 5. 2

  • 4
  • Bereiding: 15 min., bak- en kooktijd: 20 min.
  • Jean-Francois Mallet
  • Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 1 courgette
  • 10 groene asperges
  • 200 g doperwten (vers of diepvries)
  • 4 el olijfolie
  • 300 g farfalle
  • 1 bosje bieslook

Verder nodig

Bereidingswijze

  • Snijd de courgette in plakjes, schil de asperges en snijd ze in tweeën. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de groenten 10 min.
  • Kook de farfalle al dente in kokend water met zout. Giet hem af en doe hem bij het groentemengsel. Voeg 1 eetlepel kookvocht en de fijngeknipte bieslook toe. Verwarm het geheel al roerend 5 min. Serveer met parmezaan.

Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij, Lactosevrij, Veganistisch, Vegetarisch?

Het recept voor deze farfalle met courgette, asperges en doperwten komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Inkijkexemplaar van