Farfalle met courgette, asperges en doperwten

Farfalle met courgette, asperges en doperwten

  • 4
  • Bereiding: 15 min., bak- en kooktijd: 20 min.
  • Jean-Francois Mallet
  • Hoofdgerecht

Het recept voor deze farfalle met courgette, asperges en doperwten komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij, Lactosevrij, Veganistisch, Vegetarisch? >

Ingrediënten

  • 1 courgette
  • 10 groene asperges
  • 200 g doperwten (vers of diepvries)
  • 4 el olijfolie
  • 300 g farfalle
  • 1 bosje bieslook

Verder nodig

Bereidingswijze

  • Snijd de courgette in plakjes, schil de asperges en snijd ze in tweeën. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de groenten 10 min.
  • Kook de farfalle al dente in kokend water met zout. Giet hem af en doe hem bij het groentemengsel. Voeg 1 eetlepel kookvocht en de fijngeknipte bieslook toe. Verwarm het geheel al roerend 5 min. Serveer met parmezaan.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van



Direct bestellen ➔
Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld
  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:

  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay