Farfalle met courgette, asperges en doperwten

Farfalle met courgette, asperges en doperwten

  • 4
  • Bereiding: 15 min., bak- en kooktijd: 20 min.
  • Jean-Francois Mallet
  • Hoofdgerecht

Het recept voor deze farfalle met courgette, asperges en doperwten komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

  • Dit recept komt uit dit boek

    € 25.99

    Het allermakkelijkste kookboek ter wereld

    Jean-Francois Mallet

    • Met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten
    • Bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept
    • Voor beginners, studenten en iedereen die snelle inspiratie voor het avondeten nodig heeft

Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij, Lactosevrij, Veganistisch, Vegetarisch? >

Ingrediënten

  • 1 courgette
  • 10 groene asperges
  • 200 g doperwten (vers of diepvries)
  • 4 el olijfolie
  • 300 g farfalle
  • 1 bosje bieslook

Verder nodig

Bereidingswijze

  • Snijd de courgette in plakjes, schil de asperges en snijd ze in tweeën. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de groenten 10 min.
  • Kook de farfalle al dente in kokend water met zout. Giet hem af en doe hem bij het groentemengsel. Voeg 1 eetlepel kookvocht en de fijngeknipte bieslook toe. Verwarm het geheel al roerend 5 min. Serveer met parmezaan.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

  • Dit recept komt uit dit boek

    € 25.99

    Het allermakkelijkste kookboek ter wereld

    Jean-Francois Mallet

    • Met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten
    • Bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept
    • Voor beginners, studenten en iedereen die snelle inspiratie voor het avondeten nodig heeft

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 25.99

Dit recept komt uit dit boek

Het allermakkelijkste kookboek ter wereld

Jean-Francois Mallet

  • Met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten
  • Bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept
  • Voor beginners, studenten en iedereen die snelle inspiratie voor het avondeten nodig heeft