Couscous met aubergine, tomaat & kalkoen

Couscous met aubergine, tomaat & kalkoen

0 / 5. 0

Ingrediënten

  • 100 g couscous
  • 100 g kalkoenfilet, in blokjes
  • 225 g aubergine, in blokjes
  • 3 tomaten, in blokjes

Bereidingswijze

  • Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Stoom de kalkoen in circa 10 minuten gaar en voeg na 3 minuten stomen de aubergine toe.
  • Voeg vlak voordat de kalkoen gaar is de tomaat toe. Pureer alles grof en roer tot slot de couscous erdoor.
  • Tomaten bevatten voldoende vocht; je hoeft waarschijnlijk geen kookvocht toe te voegen.

Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij?

Dit recept voor couscous met aubergine, tomaat & kalkoen komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 9 maanden en ouder.

Inkijkexemplaar van



Om op te eten!

Moekes Maaltijd

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

  • In een handomdraai een lekkere, gezonde warme maaltijd op tafel
  • Succesmaaltijden van Moekes Maaltijd, waar elke dag maar liefst honderden baby’s, peuters en kleuters van smullen
  • Voor alle drukke ouders
Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔