Het recept voor deze bloemkoolpizza met tomaten, ui, artisjokhartjes en kaas van Marjolein Dubbers komt uit het boek Het energieke vrouwen voedingskompas.
Over dit recept schrijft Marjolein: “Ik heb al heel wat recepten ‘groenter’ gemaakt door zetmeel te vervangen door groenten. Dit is mijn favoriete pizzarecept met een bodem van bloemkool. Nee, hij smaakt absoluut niet naar bloemkool en ja, hij wordt echt knapperig. Deze pizza kun je beleggen met alles wat jij lekker en gezond vindt. Een pizza zonder kaas is geen pizza vind ik, vandaar dat ik hier met buffelmozzarella en geitenkaas aan de slag ben gegaan. De artisjokhartjes komen voor het gemak uit een glazen potje.”
Marjolein Dubbers
Onze veilige betaalmethoden:
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.
Marjolein Dubbers
Onze veilige betaalmethoden:
Onze veilige betaalmethoden: