Marjolein Dubbers (Energieke Vrouwen Academie)

Marjolein Dubbers (Energieke Vrouwen Academie)

Marjolein Dubbers heeft de Energieke Vrouwen Academie opgericht. Dit is het grootste Nederlandstalige platform voor vrouwen op weg naar vitaliteit en gezondheid. Inmiddels heeft Marjolein duizenden vrouwen geïnspireerd hun voedingspatroon te veranderen. Ze is food- en lifestylecoach en heeft een passie voor de gezondheid van vrouwen.

Waar is het allemaal mee begonnen?

Marjolein Dubbers kwam enkele jaren geleden in een burn-out terecht en startte een speurtocht om haar energie en gezondheid terug te krijgen. Ze ontdekte dat ze onder andere met voeding haar hormonen weer in balans kon krijgen en daarmee kreeg ze haar gezondheid, vitaliteit en levenslust op een veel hoger niveau. Marjolein: “Vanaf het moment dat ik de kracht van hormonen heb ontdekt, is mijn leven compleet veranderd.”

“Vitaliteit en gezondheid van vrouwen werd mijn passie en ik besloot mijn kennis en ervaringen met andere vrouwen te delen want het raakt me diep dat ik zoveel vrouwen hiermee zie worstelen.

Op mijn 52ste startte ik voor het eerst van mijn leven een eigen bedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot een onderneming waar tientallen mensen een steentje aan bijdragen. Ik ben het levende bewijs dat vrouwen zich na hun 40ste kunnen ontwikkelen tot de beste en vitaalste versie van zichzelf.

Ik heb de energie ontdekt om mijn dromen waar te maken en een leven gecreëerd waar ik verliefd op ben. Dit gun ik iedere vrouw. Het is mijn passie om zoveel mogelijk vrouwen op hun pad naar vitaliteit en gezondheid te informeren en inspireren, zodat ook zij de beste versie van zichzelf worden. Ik geloof namelijk dat de wereld een mooiere plek wordt als vrouwen meer ruimte gaan innemen.”

Recepten van Marjolein Dubbers

Op onze website vind je een aantal recepten van Marjolein Dubbers. De populairste is die voor deze knapperige bloemkoolpizza, met tomaten en kaas.

Bloemkoolpizza van Marjolein Dubbers - Gezond aan tafel - recept

Boeken

Het energieke vrouwen voedingskompas - Marjolein DubbersIn 2017 publiceerde Marjolein Dubbers de bestseller Het Energieke Vrouwen voedingskompas, de ultieme gids voor elke vrouw om inzicht te krijgen in hoe hormonen werken en hoe je zo lang mogelijk vitaal en gezond blijft.

Eet meer energie - Marjolein DubbersIn november 2018 verscheen haar nieuwe boek, Eet meer energie. Wil jij iedere ochtend opstaan met veel zin om er een vitale en vrolijke dag van te maken? Door heel goed voor je energiefabriekjes, je mitochondriën, te zorgen, kun je dit stap voor stap bereiken. In dit boek lees je hoe je dat doet, en vind je 30 recepten uit de energieke keuken.

In 2020 startte een nieuwe, zesdelige boekenserie van Marjolein Dubbers: Energieke vrouwen. Deel 1 heet Voeding & hormonen. Hierin vind je al haar kennis over de invloed van hormonen op je gezondheid overzichtelijk en toegankelijk gepresenteerd. Inclusief een aantal aantrekkelijke recepten. In 2021 verscheen deel 2, Voeding & Immuunsysteem. Hierin geeft ze inzicht in de voedingsmiddelen die helpen om je immuunsysteem gezond en sterk te houden.

Blog

In haar boek Het Energieke Vrouwen voedingskompas geeft Marjolein heel veel informatie over gezond eten. Lees op onze website, uit het boek, het blog 10 tips van Marjolein Dubbers om je beter te voelen. Ook interessant: Mitochondriën: biljoenen oplaadbare batterijtjes in je lichaam.

10 tips van Marjolein Dubbers om je beter te voelen (zonder naar zoetigheid te grijpen) - Gezond aan tafel - blog

 

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!