Ingrediënten
- 2
eieren
- 2
plakken rauwe ham
- 1
rode paprika
- 225 g
aardappelblokjes
- 1 el
olie
Bereidingswijze
- Snijd de paprika in blokjes en de ham in stukjes. Doe ze samen met de aardappelblokjes en 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak alles in 10 min. op hoog vuur rondom aan; roer af en toe.
- Breek de eieren boven de pan en bak alles nog 5 min. zachtjes.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij, Tarwevrij?
Het recept voor dit Baskische groentegerecht met ei komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Zo ziet dit recept eruit in het boek
![]()