Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl

0 / 5. 0

Ingrediënten

Bereidingswijze

  • Laat de zonnebloempitten met het zeezout een nachtje weken in water. Zorg dat de pitten een paar centimeter onder water staan.
  • Giet de pitten de volgende ochtend af en spoel ze af. Meng ze in een keukenmachine met de olijven, peper, paprikapoeder en olijfolie tot een smeuïge mengsel.
  • Schep de kappertjes er als laatste doorheen en breng eventueel verder op smaak met peper en zout.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraatarm, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch?

Het recept voor deze zonnebloempittenpasta komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van