• 335 gram
  • voorbereiding ± 6-8 uur / bereiding 10 minuten
  • José van Riele, Nanneke Schreurs
  • Dips-sauzen-dressings

Het recept voor deze zonnebloempittenpasta komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraatarm, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch? >

Ingrediënten

Bereidingswijze

  • Laat de zonnebloempitten met het zeezout een nachtje weken in water. Zorg dat de pitten een paar centimeter onder water staan.
  • Giet de pitten de volgende ochtend af en spoel ze af. Meng ze in een keukenmachine met de olijven, peper, paprikapoeder en olijfolie tot een smeuïge mengsel.
  • Schep de kappertjes er als laatste doorheen en breng eventueel verder op smaak met peper en zout.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 20.99
  • Hoe krijg je met een actieve levensstijl voldoende plantaardige voedingsstoffen binnen?
  • Voor iedereen die graag sport én er liever een plantaardige lifestyle op nahoudt
  • 75 recepten, inclusief informatie of er voldoende eiwitten in het recept zitten