Kipspiesjes met pompoen en peultjes

Kipspiesjes met pompoen en peultjes

Het recept voor deze kipspiesjes met pompoen en peultjes komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Tarwevrij? >

Ingrediënten

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Maak de peultjes schoon. Snijd de pompoen en de kip in stukken. Rijg ze om en om met de peultjes aan vier spiesjes.
  • Leg de spiesjes in een ovenschaal. Strooi er zout en peper op en besprenkel ze met balsamicoazijn. Zet de schaal 25 minuten in de oven. Strooi sesamzaad op de spiesjes en dien ze op.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 25.99
  • Met dit boek kan iedereen kan iedereen koken!
  • Per maaltijd maximaal 4 stappen, maximaal 5 ingrediënten, duidelijke foto’s en (bijna) geen afwas
  • 185 recepten (van vlees tot vegetarisch en van pasta tot glutenvrij)