Dit recept voor geroosterde bieten met balsamicoazijn en geitenkaas komt uit het boek Natuurlijk! Elke dag écht eten van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar. Ze schrijft erover in haar boek: “De biet is bezig aan een ware revival. Hij wordt gebruikt om vis mee te kleuren en zelfs verwerkt in glazuur op een chocoladetaart. Maar niets gaat boven de pure smaak van deze geroosterde bieten. Als je bieten met blad hebt, roerbak het blad dan even in de wok met wat knoflook en serveer het erbij.”
Anne Marie Reuzenaar
Onze veilige betaalmethoden:
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Wist je dat je het blad van de biet ook kunt eten? Het is zelfs heel gezond. Het bevat veel calcium en ijzer. Je kunt het op dezelfde manier klaarmaken als spinazie. De biet zelf is een goede bron van foliumzuur en rijk aan kalium. Kalium reguleert de bloeddruk en hartslag en is belangrijk voor het zenuwstelsel.
Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.
Anne Marie Reuzenaar
Onze veilige betaalmethoden:
Onze veilige betaalmethoden: