Gegratineerde prei met kaas

Gegratineerde prei met kaas

Het recept voor deze gegratineerde prei met kaas (reblochon) komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

  • Dit recept komt uit dit boek

    € 25.99

    Het allermakkelijkste kookboek ter wereld

    Jean-Francois Mallet

    • Met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten
    • Bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept
    • Voor beginners, studenten en iedereen die snelle inspiratie voor het avondeten nodig heeft

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koolhydraatarm, Tarwevrij, Vegetarisch? >

Ingrediënten gegratineerde prei met kaas

  • 400 g prei
  • 250 g reblochon

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de preien in de lengte door, spoel ze goed schoon, laat ze uitlekken en leg ze in een ovenschaal.
  • Snijd de reblochon in plakjes, leg ze op de prei en bak het geheel 30 min.
  • Is de prei goed gegratineerd, haal hem dan uit de oven en serveer met een salade.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

  • Dit recept komt uit dit boek

    € 25.99

    Het allermakkelijkste kookboek ter wereld

    Jean-Francois Mallet

    • Met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten
    • Bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept
    • Voor beginners, studenten en iedereen die snelle inspiratie voor het avondeten nodig heeft

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 25.99

Dit recept komt uit dit boek

Het allermakkelijkste kookboek ter wereld

Jean-Francois Mallet

  • Met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten
  • Bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept
  • Voor beginners, studenten en iedereen die snelle inspiratie voor het avondeten nodig heeft