Het recept voor deze tabbouleh met een bosje van bladsla, groene kruiden, citroen en zeewater komt uit het boek Bijbels Culinair van Han Wilmink. In Bijbels Culinair tref je twaalf hoofdstukken aan die gelinkt zijn aan een bepaalde periode uit de Bijbel (zoals Uittocht en Pesach, Aan tafel bij Prediker, Chanoeka, kerstdiner enz.). Naast allerlei wetenswaardigheden over de tijd en informatie over diverse producten krijg je in elk hoofdstuk de receptuur van een heus 5 gangen-menu aangereikt. Het bereiden van de gerechten is op een zeer heldere en aansprekende manier beschreven als stond Han Wilmink op pollepelafstand. Bijbels Culinair is naast een kookboek ook een lees- en kijkboek. Met een schat aan informatie, gerechten, verhalen en een start voor een avond tafelen.
Han Wilmink
Onze veilige betaalmethoden:
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Han Wilmink
Onze veilige betaalmethoden:
Onze veilige betaalmethoden: