Het recept voor deze klassieke wafels komt uit het boek Andere koek van Food Bandits.

  • Dit recept komt uit dit boek

    € 25.99

    Andere koek

    Food Bandits

    • Prachtig bakboek voor als je plantaardig eet, een voedselintolerantie of -allergie hebt of gewoon bewust maar wel lekker wilt snoepen
    • Glutenvrij en lactosevrij, vegan, en met alleen natuurlijke suikers
    • Mét styling- en fotografietips, voor alle foodbloggers to be

    Of koop nu via
    Boekenwereld.com

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch? >

Ingrediënten

Verder nodig

  • wafelijzer

Bereidingswijze

  • Meng het amandelmeel met de bloem, de arrowroot, het lijnzaad, de kokosbloesem-suiker, het zout en het kaneelpoeder in een kom.
  • Meng in een andere kom de appelmoes, amandelmelk, kokosboter en het vanille-extract en voeg dit toe aan de droge ingrediënten. Laat dit kort draaien in de keukenmachine of staande tafelmixer tot je een vloeibaar beslag hebt.
  • Laat het beslag 5 minuten rusten voordat je de wafels bakt volgens de aanwijzingen van jouw wafelijzer. Lekker met aardbeien en wat rijstsiroop.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

  • Dit recept komt uit dit boek

    € 25.99

    Andere koek

    Food Bandits

    • Prachtig bakboek voor als je plantaardig eet, een voedselintolerantie of -allergie hebt of gewoon bewust maar wel lekker wilt snoepen
    • Glutenvrij en lactosevrij, vegan, en met alleen natuurlijke suikers
    • Mét styling- en fotografietips, voor alle foodbloggers to be

    Of koop nu via
    Boekenwereld.com

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 25.99

Dit recept komt uit dit boek

Andere koek

Food Bandits

  • Prachtig bakboek voor als je plantaardig eet, een voedselintolerantie of -allergie hebt of gewoon bewust maar wel lekker wilt snoepen
  • Glutenvrij en lactosevrij, vegan, en met alleen natuurlijke suikers
  • Mét styling- en fotografietips, voor alle foodbloggers to be