Bananenbroodbrownies

Bananenbroodbrownies

0 / 5. 0

Ingrediënten

Verder nodig

  • cakevorm, 12 x 30 cm

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Maal in een keukenmachine het havermout tot een fijn meel. Schep het meel in een kom en zet dit even apart.
  • Maal nu in de keukenmachine de bananen fijn en luchtig, schep dit in de kom bij het havermout en voeg de appelmoes toe. Meng goed en laat dit 10 min. staan.
  • Meng in een andere kom de amandelmelk, de kokosbloesemsuiker, het bakpoeder, het vanille-extract en het zout. Giet het aman¬delmelkmengsel bij het havermoutmengsel en schep dit goed door tot het goed ge¬mengd is.
  • Bekleed een cakevorm (12 x 30 cm) met bakpapier en giet het beslag erin.
  • Hak de chocolade in 6 grove stukken en druk deze in het beslag, gelijkmatig verdeeld over de bakvorm.
  • Bak de brownies 25 minuten op 180 ˚C; ze zijn gaar als een satéprikker er droog uitkomt.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij, Veganistisch, Vegetarisch?

Het recept voor deze bananenbroodbrownies komt uit het boek Andere koek van Food Bandits.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van