Kikkererwten pannenkoek met hummus en avocado

Kikkererwten pannenkoek met hummus en avocado

4 / 5. 1

  • 1
  • 15 minuten bereidingstijd
  • I am a foodie
  • Ontbijt

Ingrediënten kikkererwten pannenkoek

Bereidingswijze

  • Mix het kikkererwtenmeel met 100 ml water, 1 eetlepel olie, het bakpoeder en de peper.
  • Verhit ½ eetlepel olie in een koekenpan en bak 1 dikke pannenkoek van het beslag.
  • Beleg de pannenkoek met de hummus, avocado, tomaat en wat kiemen.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch?

Het recept voor deze kikkererwten pannenkoek met hummus en avocado komt uit het boek Eet als een expert van I’m a foodie. In het boek vind je onder andere diverse recepten voor ontbijtinspiratie. Uit het boek: ‘Kom uit je comfortzone, en verwerk groenten in je ontbijt. Deze kikkererwten pannenkoek met hummus en avocado is zeker het proberen waard!’

Inkijkexemplaar van



Eet als een expert

I am a foodie

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

  • Haalbare adviezen en recepten van een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers
  • Welke voeding is gezond en waarom?
  • Lekkere ideeën van ontbijt tot diner en handige weekschema’s
Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔