Kikkererwten pannenkoek met hummus en avocado

Kikkererwten pannenkoek met hummus en avocado

4.8 / 5. 4

  • 1
  • 15 minuten bereidingstijd
  • I am a foodie
  • Ontbijt

Ingrediënten kikkererwten pannenkoek

  • 50 g kikkererwtenmeel
  • olie
  • 1 tl bakpoeder
  • mespunt peper
  • 1 el hummus (zie recept in het boek)
  • ½ avocado
  • 1 tomaat, in plakjes
  • kiemen

Bereidingswijze

  • Mix het kikkererwtenmeel met 100 ml water, 1 eetlepel olie, het bakpoeder en de peper.
  • Verhit ½ eetlepel olie in een koekenpan en bak 1 dikke pannenkoek van het beslag.
  • Beleg de pannenkoek met de hummus, avocado, tomaat en wat kiemen.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch?

Het recept voor deze kikkererwten pannenkoek met hummus en avocado komt uit het boek Eet als een expert van I’m a foodie. In het boek vind je onder andere diverse recepten voor ontbijtinspiratie. Uit het boek: ‘Kom uit je comfortzone, en verwerk groenten in je ontbijt. Deze kikkererwten pannenkoek met hummus en avocado is zeker het proberen waard!’

 

Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Inkijkexemplaar van



Eet als een expert

I am a foodie

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔