Ingrediënten
-
1
courgette
-
1
prei
-
1
rode ui
-
1 el
olijfolie
-
125 g
volkoren noedels (2 nestjes)
-
1 el
maizena
-
5 el
koud water
-
2 el
ketjap manis
-
2 el
gembersiroop
-
50 g
ongezouten cashewnoten
Bereidingswijze
-
Snijd de groenten grof en leg in een vergiet met daaronder een diepe schaal.
-
Giet er gekookt, heet water bij en gaar de groenten 5 minuten. Giet af en laat goed uitlekken.
-
Verhit een scheutje olijfolie in een wokpan en bak de groenten op hoog vuur.
-
Bereid de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Maak een papje van de maizena en het koude water.
-
Voeg de ketjap manis en gembersiroop toe en roer door elkaar.
-
Voeg het sausje en de cashewnoten toe aan de groenten, schep alles goed door.
-
Giet de noedels af en voeg toe aan de groenten. Serveer direct.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Tip
Garneer de spaghetti met verse bieslook.
Gezond eten duur? Onzin! Jennifer en Sven van Voedzaam & Snel tonen met de makkelijke recepten in hun nieuwste kookboek 50x lekker gezond en betaalbaar eens en voor altijd dat bewust koken ook nog eens ontzettend betaalbaar is.
Wie slim koopt en slim kookt, eet elke dag een verse, voedzame en snelle maaltijd binnen budget. Wie goed voor zichzelf zorgt, kan de wereld aan!
Meer recepten? Bestel het boek hier of neem een kijkje bij onze andere gezonde recepten!
Credits afbeelding: Sven Ter Heide