Het recept voor deze zuivelvrije panna cotta met kokos en frambozen komt uit het boek Skinny taste van Gina Homolka, auteur, fotograaf en receptontwikkelaar bij het populaire foodblog Skinnytaste.com. Ze schrijft erover: “Dit is een van mijn favoriete desserts in het hele kookboek. Traditioneel wordt panna cotta gemaakt met volle room en melk, maar met een paar aanpassingen kan hij met vrijwel elke soort melk gemaakt worden. Ik heb een beetje een kokosobsessie, dus ik vind het leuk om deze zuivelvrije versie te maken met een combinatie van magere kokosmelk uit blik en kokoswater, die beide meestal op de koelafdeling van de supermarkt te vinden zijn.”
Gina Homolka
Onze veilige betaalmethoden:
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Panna cotta is het perfecte dessert als je mensen te eten krijgt. De reden: hij moet minimaal 4 uur van tevoren worden gemaakt om op te stijven (hij blijft tot vlak voor het serveren in de koelkast staan), zodat jij de tijd hebt om met de gasten te praten in plaats van dat je de hele tijd in de keuken moet staan. Hij kan ook een dag of twee van tevoren worden gemaakt.
Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.
Gina Homolka
Onze veilige betaalmethoden:
Onze veilige betaalmethoden: