Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Pitabroodje met kaas en champignons

Pitabroodje met kaas en champignons

5 / 5. 1

Ingrediënten

  • 1 el (vloeibare) margarine
  • 1 kleine ui, gesnipperd
  • 50-75 g champignons, in plakjes
  • 1 pitabroodje
  • 1 flinke tl mosterd
  • 1 el peterselie, gesnipperd
  • peper
  • 30 g 30+ kaas, geraspt

Bereidingswijze

  • Verhit de margarine en bak de ui en champignons enkele minuten.
  • Rooster het pitabroodje in een broodrooster of verwarm enkele minuten in de oven.
  • Snijd hem dan open en bestrijk de binnenkant met de mosterd.
  • Roer de peterselie door de champignons en ui en voeg wat peper toe.
  • Schep het mengsel in het pitabroodje en strooi de kaas erover.

Wil je meer recepten uit de categorie Notenvrij, Suikervrij, Vegetarisch?

Het recept voor dit pitabroodje met kaas en champignons komt uit het boek Afvallen met Nederland van Jeroen van Egmond. Serveer met een schaaltje magere yoghurt (150 g).

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van



Afvallen met Nederland

Jeroen van Egmond

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

  • Verlies gewicht op een verantwoorde manier: een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon
  • Al 500.000 Nederlanders vielen succesvol af dankzij Afvallen met Nederland
  • Compleet 10-wekenprogramma met aandacht voor voeding én beweging
Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔